Rektör Can, KSÜ’ye Kayıt Yaptıran öğrenciler ve aileleri ile...

Rektör Can, KSÜ’ye Kayıt Yaptıran öğrenciler ve aileleri ile bir araya geldi

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, 2018-2019Eğitim-Öğretim Yılı kayıt haftasında yeni kayıt yaptıran öğrenciler ve aileleri ile bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

05 Eylül 2018 - 02:24

Rektör Can, KSÜ Avşar Yerleşkesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bahçesine kurulan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat Belediyesi,İl Emniyet Müdürlüğü ve sivil toplum kuruluşlarının tanıtım stantlarını gezdi. Rektör Can, öğrenciler ve ailelerinin sorunsuz bir kayıt dönemi geçirebilmeleri ve her türlü ihtiyaçlarının giderilebilmesi için oluşturulan KSÜ Öğrenci Danışma Merkezini de ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesini tercih ederek yerleşen öğrencileri tebrik eden Rektör Can,  öğrenci odaklı yönetim anlayışıyla hareket ederek eğitim hayatlarının her döneminde öğrencilerin yanında olduklarını ifade etti.

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılında KSÜ’yü ön lisans ve lisans olmak üzere yaklaşık 6.500 öğrencinin tercih ettiğini belirten Rektör Can, yeni kayıtlarla birlikte öğrenci sayısının 40 bine ulaştığını aktardı.

Yeni kayıt yaptıran öğrenciler ve aileleri ile sohbet eden Rektör Can, ailelerin ve öğrencilerin üniversiteye ilişkin ilk izlenimleri ve taleplerini dinledi. Üniversitenin ortamından ve sunduğu imkânlardan son derece memnun kaldıklarını ifade eden öğrenci aileleri, Rektör Prof. Dr. Niyazi Can’a oluşturdukları öğrenci dostu atmosfer için teşekkürlerini ifade ettiler.

KSÜ’de öğrenci kayıtları 03-07Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleştiriliyor.  2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı ders kayıtları ise 10-14 Eylül 2018 tarihleri arasında yapılacak. Elektronik kayıt sistemiyle kayıt yapan öğrencilerin ise 17-21 Eylül 2018 tarihleri arasında kayıt için gereken belgeleri yerleştikleri bölümün öğrenci işleri bürosuna teslim etmeleri gerekmektedir.

Kayıt işlemlerine ilişkin detaylar Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi web sitesinde (www.ksu.edu.tr) yayınlanırken dersler, 17 Eylül 2018 Pazartesi günü başlayacaktır.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak