Royal Marin İnşaat’tan 200 paketlik gıda yardımı!
Reklam

Royal Marin İnşaat’tan 200 paketlik gıda yardımı!

Tüm dünyada ve ülkemizde olduğu gibi Koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele Kahramanmaraş’ta da tüm hızıyla devam ederken yardımlarda arka arkaya geliyor. Kahramanmaraş mimarisine estetik katan Royal Marin İnşaat hem Kızılay’a hem de Onikişubat Belediyesine ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere gıda paketi yardımında bulundu.

06 Nisan 2020 - 18:25

Cemil Kebabcıoğlu ve Ejder Susaçan ortaklığında kurulan ve Kahramanmaraş mimarisinde iz bırakan yapılar yapan Royal Marin İnşaat, Kovid-19 kapsamında ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Onikişubat Belediyesi ve Kızılay’a 100’er kolilik gıda paketi yardımında bulundu.

Colesium Tower ile Akdeniz Bölgesinin en iyi proje ödülünü alan Royal Marin İnşaat, şimdi de Kahramanmaraşlıların takdirini kazandı.

Zor süreçten geçen ihtiyaç sahiplerinin bir nebze olsun ihtiyaçlarını gidermeyi hedefleyen Royal Marin İnşaat, Kahramanmaraş’a dağıtılmak üzere 200 paketlik gıda kolilerini yetkili kuruluşlara ulaştırdı.

“Royal Marin İnşaat milletimizin yanında”

Amaçlarının ihtiyaç sahiplerinin yanında olmak olduğunu söyleyen İş İnsanı Cemil Kebabcıoğlu ve Ejder Susaçan yaptıkları ortak açıklamada: “Tüm dünyayı etkisi altına alan kovid-19 belasından inşallah bir an önce kurtuluruz. Hükümetimiz vatandaşlarımızın sağlığı için tüm imkanları seferber ederken bizlerde ihtiyaç sahiplerimize destek olmayı hedefledik. Huzurlu bir yaşam sunmayı hedefleyen Royal Marin İnşaat, bu süreçte hem ülkesinin hem de milletinin yanındadır. Sağlıklı günlerde olduğu gibi bugünde vatandaşlarımızın yanındayız. Kovid-19’dan kurtulana kadar tüm Kahramanmaraşlıları evlerinde kalmaya davet ediyoruz. Günü geldiğinde hep beraber olup çay muhabbeti etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam ediyor”
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam...