Selçuk Kaban Affedildi

Selçuk Kaban Affedildi

3 maç öncesi Kadro dışı bırakılan Kahramanmaraşspor’un tecrübeli futbolcusu Selçuk Kaban A takımla birlikte çalışmaya başladı.

24 Kasım 2016 - 07:59

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor'da kadro dışı bırakılan Selçuk Kaban, hakkında flaş gelişme yaşandı. Geçtiğimiz Haftalarda Kahramanmaraşspor’da kadro dışı bırakılan Selçuk Kabanla alakalı Kahramanmaraşspro Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, Selçuk Kaban konusunda açıklama yapmıştı. Kendisini Kahramanmaraşspor’un üzerinde gören herkesin yanıldığını dile getiren Ceyhan, ”Selçuk Kaban disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı bırakıldı. Bu takım olarak alınan bir karar, disiplinsiz hareketi yapan hiç kimse bende dahil altını çizerek söylüyorum, bende dahil hiç kimse yapamaz, kimse Kahramanmaraşspor'dan üstün değildir. Bunu dost, düşman herkes böyle bilsin ve böyle olacaktır. Çünkü geçmişte bunlar yapıldı, sisteme dayalı değil, kişiye dayalı oyunlar oynandığı zamanlarda o ekiplerin başarılı olması mümkün değil, buna ben tek başıma karar veremem teknik ekip karar verir. Selçuk Kaban'da bizim oyuncumuz. Özellikle transferini ben yaptım. Diğer sporculardan hiçbir farkı yok. Burada bir aile isek herkes ailenin şartlarına uymak ve Aile olgusunu üzerinde taşıyacak demişti. Bu açıklamadan 2 hafta sonra ise Kahramanmaraşspor'da kadro dışı bırakılan Selçuk Kaban'ın, Fatih Mehmet Ceyhan, Mehmet Bulut ve Kahramanmaraşspor takım kaptanları ile görüşerek, af edildiği ve bugün takımla birlikte idmana çıkacağı bilgileri gelen bilgiler arasında yer aldı. Daha önce Akademi takımı ile çalışan Selçuk Kaban A takımla çalışıp performansını yakaladığı sürece müsabakalarda forma giyecek.

ARAN ŞEHRİ TERK ETTİ

Selçuk kabanın affedildiği bilgiler arasında yer alırken, Kahramanmaraşspor'da sakat olan Muhammed Aran, gerekçesini öğrenemediğimiz bir nedenden dolayı şehri terk ettiği öğrenildi. Bu disiplinsiz karar karşısında ise Kahramanmaraşspor Kulübü yönetimi gerekli işlemleri başlattığı öğrenildi. Takımdan ayrıldığı iddia edilen Veysel Sapan ise sakatlığı nedeniyle Kahramanmaraş'ta olmadığı öğrenilirken, onunda en kısa zamanda Kahramanmaraş’a döneceği belirtildi. (İLKER YİYEN)

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke Çalışması 
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke...
Görgel: “Tarihi Yapılarımızı Hızlıca Ayağa Kaldıracağız”
Görgel: “Tarihi Yapılarımızı Hızlıca Ayağa...