Selçuk Kaban şehri terk etti

Selçuk Kaban şehri terk etti

Kahramanmaraşspor’da bu sezon iki defa kadro dışı bırakılan Selçuk Kaban, sosyal medya hesabından taraftarlara ve şehre veda etti.

10 Mart 2017 - 12:55

Ligde aldığı kötü sonuçlarla bir türlü istikrar sağlayamayan Temsilcimiz Kahramanmaraşspor, ligin 26. Hafta karşılaşmasını Cuma günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Fatih Karagümrükspor maçının hazırlıklarını sürdürürken, takımın orta saha futbolcusu Selçuk Kaban kadro dışı kaldı. Sezonun ilk yarısında da kadro dışı bırakılan tecrübeli futbolcu, daha sonra yönetim tarafından affedilerek takıma dâhil olmuştu. Daha önce affedilen ve kadroya dahil edilen Kaban 1 sezonun içinde 2 kez kadro dışı bırakılarak spor camiasına damga vurdu. Kahramanmaraşspor’da geçtiğimiz hafta kadro dışı bırakılan Selçuk Kaban, sosyal medya hesabı üzerinden taraftarlara ve şehre veda etti. Bu sezon iki defa kadro dışı bırakılan Selçuk Kaban, eşyalarını topladı ve şehirden ayrıldı. Selçuk sosyal medya hesabından verdiği veda mesajında Kahramanmaraşspor’a da başarı dileklerinde bulundu.

 

SELÇUK KABANDAN KAHRAMANMARAŞ’A VEDA!

Kadro dışı kalan Selçuk Kaban ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Selamunaleykum sevgili Kahramanmaraş Halkı ve tüm sevdiklerim. Kahramanmaraşspor Kulübünden bu sabah itibarı ile kadro dışı kalmış bulunmaktayım. Çok sevdiğim Kahramanmaraşspor kulübüne ve Kahramanmaraş şehrine bu kritik süreçte zarar vermemek adına konuyla ilgili şu an herhangi bir açıklama yapmak istemiyorum. Şahsım adına alınan karara saygı duyuyorum.  Kahramanmaraşspor kulübüne hizmet etmiş biri olarak bu sezonda kalan 9 maçta tüm takım arkadaşlarıma yürekten başarılar diliyorum. Herkesin hakkında rabbim hayırlısını nasip etsin” ifadelerini kullandı. (HABER VE FOTOĞRAF: İLKER YİYEN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Görgel: “Bayramımız Mübarek Olsun”
Başkan Görgel: “Bayramımız Mübarek Olsun”
Kahramanmaraş’ta ATV kazasında 13 yaşındaki çocuk öldü
Kahramanmaraş’ta ATV kazasında 13 yaşındaki çocuk öldü