Türkoğlu Kartalkaya’ı 4 golle geçti

Türkoğlu Kartalkaya’ı 4 golle geçti

Kahramanmaraş 1.Amatör küme play- off'ta 2.haftasında Türkoğlu Belediyespor, Türkoğlu ilçe stadında Pazarcık Kartalkayaspor'u 4-1 mağlup etti.

10 Mart 2017 - 12:53

1. Amatör küme play off'ta hafta içi oynanacak ikinci hafta maçları doğrultusunda Türkoğlu ilçe stadyumunda Türkoğlu Belediyespor Pazarcık Kartalkayaspor'u konuk etti. Sezonun tamamlanmasıyla gruplarında ilk 3 sırayı alan takımların Play-Off’a yükseldiği Büyükler ligi 2. Hafta karşılaşmaların da  Türkoğlu Belediyespor müsabakanın ilk yarısını 1-0 önde tamamladı. Maçın ikinci yarısında ise adeta baskılı bir oyun sergileyen Türkoğlu Belediyespor karşılaşmadan 4-1 galibiyetle ayrıldı. Oldukça çekişmeli geçen mücadeleden alınan bu sonuca göre 1. Amatör Küme Play-off maçları puan durumunda Türkoğlu Belediyespor 4 puanla liderlik koltuğuna oturdu.

MÜSABAKADAN ÖNEMLİ DAKİKALAR:

Dk1: Taraftarı karşısında sahaya çıkan Türkoğlu Belediyespor maça başlangıç vuruşunu yaptı.

Dk9: Sol kanattan bindirme yapan Pazarcık Kartalkayaspor da Ertuğrul topu Cuma’ya kazandırdı. Cuma ise içeri topu ortaladı ve Erken ise topa çıktı kaleci topu kontrol etmesini bildi.

Dk15: Ev sahibi Türkoğlu Belediyespor da ceza alanı dışında kazanılan serbest vuruşu Mehmet Özbağış'la gole çeviren Türkoğlu Belediyespor 1-0 öne geçti.

Dk23: Sol kanattan gelişen Türkoğlu Belediyespor atağında Mustafa uzun topla ceza alanı içerisinde topu Ufkun’â aktardı. Ufkun ise ceza yayı üzerinden aldığı topu kaleye yönlendirdi top az farkla üstten auta gitti.

Dk41: Sağ taraftan bindirme yapan Pazarcık Kartalkayaspor beraberlik golü arayışı için Sefa ile serbest vuruş kazanan pazarcık Kartalkaya içeri gönderdiği topta İlker Yükseldi kalfayı vurdu kaleci son anda parmakları ile topu kornere çeldi. Kornerden ise cevap çıkmayarak Pazarcık ekibi önemli bir fırsatı tepti.     

Dk45: Oyunun kalan bölümünde her iki takımda golü bulamayınca ilk yarı Türkoğlu Belediyespor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İKİNCİ YARI:

Dk51: Ani ataklarla Pazarcık ekibini abluka latına lan Türkoğlu ekibi İbrahim ile atağa çıktı. İbrahim topu ceza alanı dışından edat’a topu aktardı. Vedat ise ortasını yaptı Seçkin ise yükseldi topa kaleci Hekim sahip çıktı.  

Dk55: Türkoğlu Belediyespor sağ çaprazdan ceza alanına giren Seçkin Önay kaleci Hekim'in sağından topu filelere yolladı ve durumu 2-0 yaptı.

Dk60:  Pazarcık Kartalkayaspor’ da ceza alanına aktarılan topta defansının hatasını iyi değerlendiren Burak'ın ara pasında Ertuğrul kaleci Ali'nin solundan topu filelere yolladı ve Pazarcık Kartalkayaspor durumu 2-1 yaptı.

Dk65: Baskılı ataklarla yüklenen Türkoğlu Belediyespor Soldan kullanılan serbest vuruşa ceza alanı içinde iyi yükselen Mustafa Oğuz'un kafa ile vuruşu filelerle buluştu ve Türkoğlu Belediyespor durumu 3-1 yaptı.

Dk78: Türkoğlu Belediyespor bu dakikalarda baskısını artırdı. Seri çalımlarda adam eksilten Ufkun Erişmiş'in ceza sahasının dışından şık vuruşu ile Türkoğlu Belediyespor durumu 4-1 yaptı.

Dk90: Ani ataklarla Pazarcık ekibi karşısında adeta şow yapan Türkoğlu Belediyespor sahada etkisini gösterirken Pazarcık ekibi ise sahada bitkinlik göstermeye başladı. Zorlu karşılaşmanın İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca Türkoğlu Belediyespor sahadan 4-1 galip ayrıldı. (HABER VE FOTOĞRAF: İLKER YİYEN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke Çalışması 
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke...
Görgel: “Tarihi Yapılarımızı Hızlıca Ayağa Kaldıracağız”
Görgel: “Tarihi Yapılarımızı Hızlıca Ayağa...