Şımarıklara tepki gösterelim

Şımarıklara tepki gösterelim

Milliyetçi Gençlik Platformu Başkanı Ökkeş Ekberoğlu; “atalarımızın emaneti olan Kerkük ve Musul’u Barzani’nin eline bırakmayacağız. Barzani o kadar şımarmışki Kerkük’ü bile sahiplenmeye başlamış. Bugün birlik olma günüdür, referandum kisvesi altında Büyük İsrail’inin atılacağı temeli hep birlikte bozalım” dedi.

11 Eylül 2017 - 23:03

Milliyetçi Gençlik Platformu Özel İdare İş Merkezi önünde Kuzey Irak’ta 25 Eylül tarihinde yapılması düzenlenen referanduma ve ona destek veren İsrail’e sert tepki göstererek İsrail ve sözde Kürdistan Bayrağı ile Barzani’nin fotoğraflarını ateşe verdiler.  Yaptığı basın açıklaması ile tüm toplumu ayrılık-gayrılığı bırakıp birlik olmaya davet eden Platform Başkanı Ökkeş Ekberoğlu Kuzey Irak Bölgesindeki Kürt Yönetiminin 25 Eylül’de yapacağı bağımsızlık referandumunu tanımayacaklarını belirtti.

Referandumun gerçek amacının altında Kürtlere bağımsızlık sağlamak değil ikinci bir İsrail’i inşa ederek sonraki süreçte de Türkiye’den toprak talep etmek olduğunu belirten Ekberoğlu, “Barzani o kadar çizmeyi aşmış ve şımarmıştır ki Kerkük’ü bile sahiplenmeye başlamış ve bu uğurda gerekirse Türkiye ile savaşacağını söyleyerek, Türkiye’ye meydan okumaya kadar gitmiştir.

Yine bilindiği üzere bu süreç devletimizin en üst kademeleri tarafından ‘beka’ sorunu olarak tarif edilmiştir. Vatanın parçalanıp Kürdistan’a katılmak istenmesi, insan vücudunun, kolunun, bacağının parçalanması gibidir. Ölümle burun buruna getirilen bizleriz, kolu bacağı koparılmak istenen vatanımızdır. Bizler canımıza, vatanımıza kasteden bu düşmanlık karşısında boyun eğip, olan bitenleri seyretmeyeceğiz. Atalarımızın emaneti olan Musul’u, Kerkük’ü Barzani’nin ellerine bırakmayacağız, sahipsiz bırakmayacağız. Buradan bütün Türkiye’ye ve dünyaya sesleniyoruz. Vatana yönelen düşman tehdit karşısında el birlik olmak günüdür. Aradaki ayrılık gayrılıkları bir tarafa bırakarak, düşmana karşı kim olduğumuzu hatırlama ve hatırlatma günüdür”  dedi.

Ekberoğlu tüm toplumu bulunduğu yerden bu düşmanlığa tepki vermelerini istedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Hasarsız yapı sahipleri bile DASK’tan ek ödeme alabilirler
Hasarsız yapı sahipleri bile DASK’tan ek ödeme alabilirler
İstiklal Üniversitesi, Filistin İçin Ayakta
İstiklal Üniversitesi, Filistin İçin Ayakta