Sinan oynadı Aslan baktı!

Sinan oynadı Aslan baktı!

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor kendi saha ve seyircisi önünde Kırklarelispor'u konuk etti. İlk yarıda baskın bir oyun sergileyen Kırklarelispor Sinan Kurumuş ile 2 gol buldu. Kahramanmaraşspor ise ilk yarıda istediği oyunu sahaya yansıtamadı ve soyunma odasına 0-2 geride girdi.

03 Ekim 2017 - 02:28

İkinci yarıda Kahramanmaraşspor girdiği pozisyonları gole çeviremezken Serbay ile penaltıda kaçırarak taraftarına saç baş yoldurdu. Konuk ekip ise baskılı ataklarını müsabakanın son dakikalarına kadar sürdürerek müsabakada farklı skora ulaşmanın çabasını sergiledi. Müsabakanın son dakikalarına doğru Kahramanmaraşspor 2. penaltıyı buldu ve Aydın ile farkı 1’e indirdi.    

Kendi saha ve seyircisi önünde etkisiz oyunla taraftarını çılgına çeviren Kahramanmaraşspor ilk yarıda sahada varlık gösteremedi. Oyunda tek pozisyon elde eden Kahramanmaraşspor’un pozisyonu Serbay ile yan ağlar olurken Konuk ekip Kırklareli ise 1’ini ani atakla birini ise Penaltı golü ile öne geçti. Golün şokunu yaşayan Kahramanmaraşspor ise ne yapacağını şaşırdı ve isteksiz bir oyun sergiledi.

 

İLK GOL PENALTIDAN

Kahramanmaraşspor’un varlık gösteremediği mücadelenin ilk 15 dakikalık bölümünde konuk ekip SBS Kırklarelispor ceza alanı içerisinde 16. dakikada Ramazan Kahya’nın eline çarpan top sonucunda Hakem Penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı ise Sinan kurumuş kullandı ve kalecinin sağından topu filelerle buluşturdu ve müsabakanın ilk golüne imza atan isim oldu.

 

2. GOLDE SİNAN’DAN GELDİ

Penaltı golü sonrası Kahramanmaraşspor oyunda baskı yapmaya çalışırken ani atak sonucunda Kırklarelispor sol kanattan yüklendi ve 41. dakikada farkı 2’ye çıkardı. Ev sahibi Kahramanmaraşspor rakibine göre üstün futbolla yarı alanda top oynarken hatalı pas sonucu Kırklareli ani atakla golü buldu.  Kazandığı topu ileri taşıyan Osman Sol kanattan içeri gönderdiği topu Sinan tamamladı ve top filelerle buluştu ve skor 0-2’ye ulaştı.

 

İLK YARI KIRKLARELİ ÜSTÜN

İlk yarının hemen başlangıcında oyuncu değişikliği ile sahayı ev sahibi Kahramanmaraşspor’a dar eden ve Kahramanmaraşspor taraftarını çıldırtan SBS Kırklareli ekibinde Kahramanmaraşspor’un PTT 1. Ligde mücadele ettiği eski futbolcusu Sinan Kurumuş’un 2 gole imza atması sonucunda Kahramanmaraşspor rakibi karşısında yokları oynadı. konuk ekip ise ev sahibinin direncini kırdığı karşılamada üstün bir oyunla sahadan ilk yarı 0-2 üstünlüğü sağladı ve soyunma odasına mutlu gitti.

 

SERBAYLA PENALTI KAÇTI

KArşılşamanın 2. yarısına hızlı başlayan Kahramanmaraşspor ikinci yarıda yaptığı değişiklikler ve oyun içerisindeki farklı tutumu ile Kırklareline karşı baskın bir oyun sergilemeye başladı ve rakip kaleyi abluka altına almayı başardı. Oyunda rakibin üzerine giden Kahramanmaraşspor 56. dakikada gole yaklaştı ama beceriksizlik öne çıktı. 56. dakikada kaçan Serbay ile kaçan penaltı oyunda zevk bırakmadı.

 

2. PENALTI AYDIN İLE GOLE DÖNÜŞTÜ

Kendi sahasında ikinci yarıda açılan ve ilk penaltının kaybı ile morelmen çöken Kahramanmaraşspor müsabakanın son dakikalarına doğru baskısını artırdı ve 2. penaltıyı 88. dakikada gole çevirdi. Ani gelişen kahramanmaraşspor atağında Kemal ceza alanına girdi ve golü bulmak istedi defansta ise Davut rakibini hareketlenirken ele çarpan top sonucu Hakem 2. defa penaltı noktasını gösterdi Penaltı atışını ise Aydın Çetin kullandı ve Penaltıyı gole çevirdi ve farkı 1’e düşürdü.

BEABERLİK GOLÜ ARANDI

Müsabakanın normal süresi tamamlanırken müsabakaya 4 dakika ilave edildi. Bu dakikalarda Kahramanmaraşsppr yüklendi ve gol arayışlarında etkili ataklar gerçekleştirdi ama bir türlü istediği golü bulamadı ve gole zaman yetmedi.    

 

MÜSABAKADAN ÖNEMLİ DAKİKALAR:

Karşılaşma Kahramanmaraşsporun vuruşu ile başladı.

Dk8 ani ataklarla baskısını artıran Kahramanmaraşspor cezalanın üzerinde Barış ile pozisyona çıktı. Ceza alnında tehlikeli pozisyon yaratan Barış pasını Aydın’a aktardı, Aydın topa dokundu top az farkla direğin dibinden auta çıktı.

Dk10 ilk değişiklik Kırklarelinden geldi. Oyundan Tekin Adar çıkarken yerine Oğuzhan Erdoğan dahil oldu.

Dk13 Kahramanmaraşspor Barış ile atağa çıktı ve ilk pozisyonda şutu kaleye gönderdi top kaleci de kaldı.

Dk16 Konuk Kırklarelispor ceza alanı içerisinde elle topa dokundu. Hakem Penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı ise Sinan kurumuş kullandı ve kalecinin sağından topu filelerle buluşturdu. 0-1

Dk24 Yoğun Yağmur altında gerçekleşen mücadelede her iki takımda baskılı ataklarla kaleleri yüklendi.

Dk27 Kahramanmaraşspor Serbay ile ceza alanına girdi ve topu ortalamak istedi. defansın eline çarpan top kornere gitti. Serbay pozisyona el derken hakem eli çarpma olarak değerlendirdi ve korner gerçekleşti. Kornerden ise sonuç çıkmadı.

Dk29 Sol kanattan Kahramanmaraşspor Eser ile yüklendi ve içeri gönderdiği top kontrolsüz olunca defans topu oyuna çeldi.

Dk32 Orta sahadan gelişen atakta Kırklareli ekibi Caner ile içeri girdi ters topta defans atağı önledi.

Dk35 Sol kanattan Kahramanmaraşspor ceza alanı içerisinde önemli atağa imza attı ve Etem'in içeri aktardığı topu Aydın kontrol altına aldı. Topu havalandırdı Eser kafa ile dokundu top az farkla auta gitti.

Dk37 Sol kanattan bindirme yapan Kahramanmaraşspor’da Evren topu sağ çapraza gönderdi. Sağ çaprazda ise Barış topu kontrol etti ve savunmanın ceza alanı dışında faulüne maruz kaldı.

Dk39 Sağ kanattan Eser ile atağa çıkan Kahramanmaraşspor da Eserin pasını alan Serbay ceza alanında kaleci ile kaldığı anda topa dokundu top yan ağlara takılı kaldı.

Dk41 Kahramanmaraşspor rakibine göre üstün futbolla yarı alanda top oynarken hatalı pas sonucu Kırklareli ani atakla golü buldu. Sol kanattan Osman içeri gönderdiği topu Sinan tamamladı ve top filelerle buluştu. 0-2

Dk45 ilk yarıda normal süre tamamlanırken 2 dakika ilave edildi.

Dk45+2 Orta sahadan ani gelişen Kırklareli atağında Sinan Kurumuş ceza alanına kadar sürüklediği topu aşırtıp filelerle buluşturmak istedi top kalecide kaldı. ve müsabakada gol olmayınca normal süre 0-2 sona erdi.

 

İKİNCİ YARI:

Dk46 ikinci yarıya Kahramanmaraşspor oyuncu değişikliği ile başladı. Oyundab Barış Çiçek çıkarken yerine Kemal Akbaba giriş yaptı. Maçın 2. yarısının başlaması ile Kahramanmaraşspor sağ kanattan Barış ile yüklendi eve ceza alanına kadar taşıdığı topu ortayla içeri göndermek istedi ama top fasö yaparak auta çıktı.

Dk56 Kahramanmaraşspor önemli bir atağa imza atarak gole yaklaştı. Gerçekleşen pozisyondaelle oynama nedeni ile penaltı kazanıldı.  Penaltıyı Serbay kullandı ve top direkte patladı.

Dk67 sağ kanattan atağa çıkan Kahramanmaraşspor’da Barış’ın içeri aktardığı topu sol kanattan karşılayan Aydın içeri girmek istedi. Defansı da aşan Aydın’ın önündeki topa son anda defans dokundu, top kornere çıktı. Kornerden ise sonuç çıkmadı top kalecide kaldı.

Dk 82: Kahramanmaraşspor’da Hüseyin orta alanda topu kaptı ve ileriye doğru topla kat etmeye başladı. Sağ kanattan gelen Kemal’in önüne topu bıraktı. Kemal topla hızla girdi savunma müsadehalesi ile top dışarı çıktı.

Dk88. Ani gelişen kahramanmaraşspor atağında Kemal ceza alanına girdi ve golü bulmak istedi defansta ise Davut rakibini hareketlenirken ele çarpan top sonucu Hakem 2. defa penaltı noktasını gösterdi Penaltı atışını ise Aydın Çetin kullandı ve Penaltıyı gole çevirdi ve farkı 1’e düşürdü.

Dk90 Müsabakaya 4 dakika ilave edildi. oynanılan 4 dakikada gol sesi çıkmadı ve müsabaka 1-2 sonuçlandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x