Spor camiası uzman masajcının yanında

Spor camiası uzman masajcının yanında

Kahramanmaraş spor camiasının en tanıdık isimlerinden biri olan Uzman Masajı Halit Nahırcı'nın mekanı şehrin karargahı oldu.

12 Eylül 2017 - 20:25

Bütün spor camiasını bir araya getirmeyi başaran sevilen kişilik Halit Nahırcı, Kahramanmaraşspor profesyonel futbolculardan tutunda neredeyse bütün amatör futbolcular, hakem camiası, spor yöneticileri ve teknik adamlar daha kimler kimle en ufak sorununda Uzman Masajcı Halit Nahırcı’nın yanına gidiyor. Futbolcuların derin mesajcı olarak adlandırdığı Halit Nahırcı, Şifa Zinde Yaşam Merkezinde şehrin adeta bütün spor camiasını bir araya getiriyor.

 İkili ilişkileri, profesyonelliği ile şehirde camia içerisinde en bilindik isimlerden biri olan Uzman Masajcı Halit Nahırcı, “İşimi seviyorum. İşimi bütün ciddiyeti ile yapıyorum. Geçmiş birikimlerim tecrübem ve kendimi sürekli eğitmem en büyük silahım. Daha önce Kahramanmaraşspor’dan tutunda birçok spor kulübünde görev yaptım. Oyuncular sakatlandıklarında mutlaka yanıma gelirler. Bende elimden gelen bütün çabayı profesyonel yöntemlerle gösteririm haliyle herkes halinden memnun. Bende şehrime bu alanda hizmet etmekten dolayı çok mutluyum. Sadece spor camiası da değil başka alanlardan da çok önemli misafirlerimiz oluyor. Bu da işimizi iyi yaptığımız bir kanıtı olsa gerek. Camiayı seviyorum, işimi seviyorum ve severek hizmet ediyorum” dedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karacasu Kampüsü Ağaçlandırıldı
Karacasu Kampüsü Ağaçlandırıldı
KSÜ Öğrencilerinden Gazze Nöbeti:
KSÜ Öğrencilerinden Gazze Nöbeti: "Yaşasın Küresel...