Taşeron İşçiye Verilen Söz Tutulacak

Taşeron İşçiye Verilen Söz Tutulacak

Bakan Ahmet Arslan taşeronlara verilen sözlerin tutulacağını ve çalışmaların devam ettiği hususunu ifade etti. Türk Telekom Genel Müdürlüğü ile Haber İş sendikası arasındaki toplu iş sözleşmesi törenine katılan Arslan gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu

21 Eylül 2017 - 16:21

Bakan Arslan Türk Telekom un Türkiye nin bilgi toplumuna dönüşmesinde önemli katkıları olduğunu vurgulayarak, bunu her kademedeki çalışanı, organizasyon yapısı ve operasyon gücüyle sağlayarak, ülkemizin dünyada bu sektörde de başarılı bir şekilde temsil edilmesi noktasında yüzümüzü ağartan bir kuruluş olduğunu ifade etti.

Bakan Arslan 15 Temmuz gecesi iletişimin ve yayınların kesilmemesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mesajının vatandaşa tam ve doğru etkin iletilmesi ve yanlış bilgilere izin verilmemesinin çok önemli olduğu hususunu belirterek bunun da Türk Telekom çalışanlarınca gerçekleştirildiğini ifade etti.

Taşeronlarla ilgili çalışmaların hükümet düzeyinde devam ettiğini ifade eden bakan biz yapamayacağımız şeyin sözünü vermiyoruz. Eğer söz verdiysek kesinlikle gereğini yerine getiririz dedi.

Arslan, Cumhurbaşkanı sözünü ettiği gibi çalışmaları daha çok hızlandırarak sonuca ulaşılması konusunda büyük bir çaba harcandığına değindi. Bu çalışma tamamlandığında taşeronda çalışan arkadaşlarımız yine milletimize ve memleketimize hizmet edecekler.

Ama çok daha farklı mecrada ve farklı bir heyecanla hizmetlerine devam edecekler. Taşerona kadro süreçle ilgili sözün gereği yerini bulacak bu konuda hiçbir şüpheye mahal bulunmadığı açıklamasında bulundu.

Bakan konuşmaların ardından şahitliğinde Türk İş Genel Başkanı Ergün Atalay, Türk Telekom Üst Yöneticisi Paul Doany, Türkiye Haber İş Sendikası Genel Başkanı Veli Solak, Türk Telekom Genel Müdür Yardımcısı Şükrü Kutlu tarafından 12. Dönem Toplu İş Sözleşmesi imza töreni gerçekleşti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x