Türkiye’de İlk: Yeni Recep Tayyip Erdoğan’lar yetişecek!
Reklam

Türkiye'de İlk: Yeni Recep Tayyip Erdoğan'lar yetişecek!

Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, Pazarcık Belediyesi bünyesinde, Çocuk Meclisi salonunu açtıklarını söyledi. Öğrencilere özellikle demokrasi derslerinin bu meclis salonunda verileceğini belirten Bozdağ, Türkiye’nin yeni Recep Tayyip Erdoğan’lara ihtiyacı olduğu için çocuk meclisini kurduklarını ifade etti.

28 Ekim 2017 - 02:40 - Güncelleme: 28 Ekim 2017 - 02:44

Pazarcık Belediyesi Çocuk Meclisi’nin 40 veya 50 kişiden oluşacağını kaydederek “Aynı bizim yaptığımız gibi aylık toplantı yapacaklar. Aralarında bir meclis başkanı seçecekler, kâtip seçecekler. Demokrasi dersini orada öğrenecek. Vatan, millet sevgisini, bayrak sevgisini ve devlet şuurunu orada öğrenecek. Recep Tayyip Erdoğan gibi insanlara ihtiyaç var bu memlekette. Bizler öyle şuurlu insanlar yetiştirmeliyiz. İşin bu tarafını sadece öğretmenlere bırakmamalıyız. Samimi söylüyorum. Bunu 15 Temmuz’da da söyledim. Burada o şuuru yerleştireceğiz. O çocuk özgüven kazanacak ve bunu dönüşümlü olarak 1-2 ay sonra diğer çocuklar da isteyecek. Ve o çocukları da getireceğiz” dedi.

Öğrencilere daha çekirdekten vatan, millet ve bayrak aşkının aşılanması gerektiğini dile getiren Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, “Demokrasiyi, vatan, millet, devlet şuurunu öğrencinin kafasına kazıyacaksın. Unutmayacak Ömer Halis Demir’i, sadece daha önceki gibi Seyit Onbaşı’yı, Çanakkale’yi değil; 15 Temmuz’u unutmayacağız” ifadelerine yer verdi.

Başkan Bozdağ, Çocuk Meclisi’ne ilişkin şöyle konuştu: “Orijinal bir proje; ama demiyorum ki ben yaptım. Kimse yapmasın demiyorum. Herkes yapmalı biz bunu yapmalıyız. Diyorum ki biz yapmalıyız. Şu şuncu, bu buncu, büyükşehir, küçükşehir yok kardeşim! Biz, varız. Bunu yerleştireceğiz, yoksa olmaz bu iş. Yarın Allah geçinden versin Cumhurbaşkanımıza Allah uzun ömürler versin bir şey olduğunda düşünebiliyor musun? Düşünmek bile istemiyorum. Onun için şimdi onun gayreti içerisinde zaten Cumhurbaşkanı. Ülke öyle bir şey içerisindeki şu anda! Bunu her çocuk bilmeli o demokrasiyi, vatan, millet, devlet şuurunu kafasına kazıyacaksın. Unutmayacak Ömer Halis Demir’i, sadece daha önceki gibi Seyit Onbaşı’yı, Çanakkale’yi değil; 15 Temmuz’u unutmayacağız.”


15 TEMMUZ ÇANAKKALE’DEN DAHA İYİ BİR DESTAN!

15 Temmuz ile Çanakkale destanı arasında bir karşılaştırma yapan Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, 15 Temmuz’un Çanakkale’den daha iyi bir destan olduğunu söyledi. Bozdağ, şu açıklamalarda bulundu: “Çanakkale’den daha iyi bir destandır 15 Temmuz destanı, dedim. Burada CHP gaf yaptı demişti. Gaf gaf gaf… Ne gafı? Evet, 15 Temmuz daha iyi bir destan. Çanakkale’de düşmanın belli Çanakkale’de bu kadar silahın yok. Çanakkale’de çocuklar falan gitmiş, siperler kurmuş. Böyle şehadete birer metre, birer metre gitmiş. Allah Allah nidalarıyla gitmiş. Ama 15 Temmuz’da ne olmuş senin kendi uçağın, senin kendi tankın, senin askerin içine girmiş hain, senin meclisine bombayı bırakıyor. Kafanın üzerine bombayı bırakıyor. 100 yıl sonra teknoloji bu kadar gelişmiş. Bütün internet ağı bilişim faktörü yazışmalar, organizeler… Bütün Avrupa, Almanya, Amerika bütün Avrupa 4 gözle bekliyor senin üzerine indiriyor. Düşman Polatlı’ya gelene kadar fiziki bir şey yok. TBMM kuruldu kurulalı şu ana bir fiske vurulmamış. Bunun üzerine bile bomba indirdiler. Şimdi gerçekten ikisi de büyük destan ama onunla bunların arasında büyük fark var. Burada içeride çok hain var. Orada belli! Churchill; boğazda bir 5 çayı içip geleceğiz, diyor. Arkasından da biz, Türklere yenilmedik Türklerin Allah’ına yenildik, diyor.  Ama 15 Temmuz’da Allah Allah nidalarıyla insanlar uçağa doğru koşuyor. Tankın önüne yatıyor. Hangi millette var bu?”

DARBELER DÖNEMİNİ BİTİREN ÜLKE TÜRKİYE’DİR

Türkiye’nin 15 Temmuz’da tüm dünyaya ibretlik olacak nitelikte bir destan ortaya koyduğunu kaydeden Bozdağ, darbeler dönemini bitiren ülke olarak Türkiye’nin KPSS sorularında yer alması gerektiğini vurguladı. Bozdağ, “Ben bunu demiştim ki 15 Temmuz’la ilgili bu bir KPSS sorusu olabilir. Sadece Ömer Halis Demir’i, Niğde Üniversitesi’ni sordular. Ben dedim: KPSS sorusu dünyada darbeler dönemini bitiren ülke aşağıdakilerden hangisidir? Sıraladım: İsrail, İran, Amerika, Türkiye! Cevap: Türkiye! Daha yeni geçtiğimiz yıl bir darbe oldu Brezilya’da. Brezilya’da Türk bayrağıyla Brezilya bayrağını alıyor sokağa çıkıyor 50-60 kişi. Kimse sokağa çıkmıyor ne demek istiyor; Türkler gibi olalım, diyor” şeklinde konuştu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam ediyor”
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam...