Yardımcıoğlu’ndan Başkan Sarıaltun’a ziyaret!
Reklam

Yardımcıoğlu’ndan Başkan Sarıaltun’a ziyaret!

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Yardımcıoğlu, Çağlayancerit Belediye Başkanı Hanifi Sarıaltun’u makamında ziyaret etti.

01 Mart 2021 - 04:34

BBP Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Yardımcıoğlu; BBP Merkez Karar ve Yürütme Kurulu (MKYK) Üyesi Bilal Odunkıran, BBP Kahramanmaraş İl Başkanı Ali Çavuş Gelir, BBP Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Oktay Yeniceli, BBP Türkoğlu İlçe Başkanı Emre Kıllıoğlu ve Alperen Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanı Mehmet Akif Gelir’den oluşan heyetle birlikte Çağlayancerit Belediye Başkanı Hanifi Sarıaltun’u makamında ziyaret etti.

Çağlayancerit’in sosyal ve ekonomik durumu ile ilçeye yapılan hizmetlerin konuşulduğu ziyarette, Başkan Sarıaltun, ilçenin en büyük camisi olarak ibadete açılan Muhsin Yazıcıoğlu Camii hakkında bilgi verdi. Ziyaretlerinden dolayı BBP heyetine teşekkür eden Sarıaltun, Türk-İslam ülküsünün en büyük liderlerinden biri olarak dürüst ve ilkeli siyasetiyle Türk toplumun gönlünde yer edinen merhum lider Muhsin Yazıcıoğlu’nun adının Çağlayancerit’te yaşatılmasından büyük memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Yazıcıoğlu’nun Çağlayancerit’te yaptığı son konuşmasını dinlediğini ve çok etkilendiğini ifade eden Sarıaltun, Çağlayanceritlilerin gönlünde Muhsin Yazıcıoğlu’nun ayrı bir yeri olduğunu belirtti.

“YAZICOĞLU, GARİBANLARIN SİYASETİNİ YAPTI!”

Başkan Sarıaltun, “Merhum Lider Muhsin Yazıcıoğlu ve yol arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyorum. Kişiliğiyle, duruşuyla, yaşam tarzıyla, ilkeleriyle ve son yaptığı konuşmayla, bizlere asla unutamayacağımız dersler verdi. En önemlisi de parti gözetmeksizin her siyasetçiye, siyasetin ne için yapıldığını ve ne için yapılması gerektiğini hatırlattı. Birleştirici üslubuyla gariban bir siyaset yaptı, garibanların siyasetini yaptı. Allah’ım gani gani rahmet eylesin. Ben Kahramanmaraş’tan sizlerin bu davaya sahip çıkmanızı önemsiyorum” dedi.

“ÇAĞLAYANCERİT’E YENİ İSTİHDAM ALANLARI OLUŞTURMAK İSTİYORUZ”

Çağlayancerit’te yerel yönetimler ve devlet yatırımları hakkında da bilgiler veren Başkan Sarıaltun, şunları söyledi: “İlçemiz, Kahramanmaraş’a en uzak ilçelerden birisi. Bu uzaklığı ekonomik hayatı da olumsuz etkiliyor. Çağlayanceritli vatandaşlarımız daha çok sezonluk işlerde çalışarak geçimlerini sağlıyorlar. Yazları tarım ve inşaat işçiliği için başka şehirlere gidiyorlar. Diğer taraftan taşımalı sistemle Kahramanmaraş şehir merkezindeki fabrikalarda çalışan işçilerimiz var. Bu işçilerimiz sekiz saat mesai yaparken yaklaşık dört saat de yolculuk yapmak zorunda kalıyorlar. Biz de Çağlayancerit Belediyesi olarak bir taraftan Çağlayancerit’i Kahramanmaraş’a daha da yaklaştıracak yol projeleri üzerinde çalışırken bir taraftan da bölgenin marka ürünlerini işleyerek yeni istihdam alanları oluşturmak istiyoruz. Bununla ilgili önceliğimiz, Ceviz Vadisi olarak anılan ilçemizde bir ceviz işleme ve paketleme tesisi düşündük ve bu projemizi hayata geçirmek istiyoruz.”

YARDIMCIOĞLU: ÇAĞLAYANCERİT, ŞEHİT LİDERİMİZİN EMANETİDİR!

Çağlayancerit’in ihtiyaç duyduğu yatırımlar hakkında fikir alışverişinde bulunulan ziyarette BBP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Yardımcıoğlu, özel sektörün önemine değinerek Çağlayancerit’in dışarıdan gelen yatırımcılara ihtiyacı olduğunu söyledi. Çağlayancerit’te iş gücü sorununun olmadığını kaydeden Yardımcıoğlu, ilçenin binlerce istihdama ev sahipliği yapabilecek sanayi kuruluşlarına ihtiyacı olduğunu belirtti.

Yardımcıoğlu, şu açıklamalarda bulundu: “Gerek bir Kahramanmaraş evladı olarak gerekse Büyük Birlik Partisi camiası nezdinde, Çağlayancerit bizim en kıymetli ilçelerimizden birisi. Biz, Çağlayancerit’i şehit liderimizin emaneti olarak görüyoruz. O yüzden bu güzel ilçemizin her yönden gelişmesini can-ı gönülden istiyoruz. İlçe ekonomisini göz önüne aldığımızda yeni istihdam alanları olmadığı için Çağlayancerit sürekli göç veriyor. Bu göçü durdurmak için yerli ve yabancı yatırımcıya ihtiyaç var. Bunu teşvik edecek çalışmalar yapmalı, ilçemize gelen yatırımcıları desteklemeliyiz. Biz, Büyük Birlik Partisi olarak Çağlayancerit’in her zaman yanındayız. İş ve ekmek davasında da yol davasında da Çağlayancerit’i her zaman desteliyoruz. Desteklemeye de devam edeceğiz.”

Ziyaretin sonunda Belediye Başkanı Hanifi Sarıaltun, BBP heyetine Çağlayancerit Cevizi takdim etti. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x