Yılbaşı Öncesi Kaçak İçki Operasyonu

Yılbaşı Öncesi Kaçak İçki Operasyonu

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yılbaşı öncesi alkollü içki kaçakçılığı ve sahteciliği ile mücadele kapsamında operasyonlarda çok sayıda kaçak içki ele geçirilirken olayla ilgili 8 şüpheli ise gözaltına alındı.

24 Aralık 2018 - 09:01

Kahramanmaraş ve Elbistan İlçesinde polis ekipleri tarafından yılbaşı öncesinde alkollü içki kaçakçılığı-sahteciliği ile mücadele kapsamında sahte kaçak alkollü içki satışının, imalatının deşifre edilmesine yönelik eş zamanlı 11 işyerinde ve ikamette operasyon yapıldı.  Operasyonda 6 şişe kaçak rakı,25 şişe kaçak viski,17 şişe doldurulmuş sahte rakı,9 kilo kıyılmış tütün ele geçirildi. Operasyon kapsamında 8 şüpheli gözaltına alındı.

Emniyet Genel Müdürlüğünün Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde 81 ilde eş zamanlı yapılan operasyonda, alkollü içki kaçakçılığı- sahteciliği ile mücadele kapsamında sahte kaçak alkollü içki satışının, imalatının deşifre edilmesine yönelik operasyon yapıldı. 81 İl Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlükleri-İlçe Kom Grup Amirlikleri tarafından eş zamanlı gerçekleştirilen operasyon çerçevesinde: Elbistan Kom Grup Amirliği ekipleri tarafından bir tekel bayiinde 17 adet farklı ebatlarda sahte olduğu değerlendirilen rakıya el konuldu. Yine bir başka işyerinde iş yerinde 9 kg kıyılmış satışa hazır tütün ele geçirildi. İl merkezinde ise kom şube müdürlüğü ekipleri tarafından Duraklı ve Şeyh Adil Mahallelerinde 5 adreste operasyon yapıldı. Aramalarda toplam 31 şişe kaçak/Sahte içki ele geçirildi. Yakalanan 8 kişi emniyet müdürlüklerine görüldü.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bursalılar Türküye Doyacak
Bursalılar Türküye Doyacak