19 Lig 1. kümede fikstürü çekildi

19 Lig 1. kümede fikstürü çekildi

2017- 2018 sezonu 19 Ligi 1. Amatör Küme Kademe müsabakaları fikstürü ve kura çekimi ASKF Binası Mehmet Bağrıaçık Toplantı salonunda yapıldı.

24 Eylül 2017 - 06:01

Yeni sezon Müsabakaların fikstürü Kahramanmaraş Amatör spor kulübü (ASKF) Mehmet Bağrıaçık toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya İl temsilcisi Ali Kazancı, Gençlik Hizmetleri ve spor İl Müdürlüğü temsilcisi Yusuf Bayram Demirci, ASKF Temsilcisi Adem Karaköse, Kulüpler Temsilcisi Ahmet Güler, Futbol İl Tertip komitesi Sekreteri Kulüpler Temsilcisi İlker Yiyen, Üyeliklerde Kulüp Temsilcisi Abdurahman Akbaba ve müsabakaya katılacak Kulüp temsilcileri katıldı. Geniş katılımın gerçekleştiği fikstür çekiminde Kulüp yöneticileri sıkıntıları dile getirdi. Toplantıda sorunların çözümü konusunda çalışacaklarını ifade eden Kahramanmaraş TFF İl Temsilcisi Ali Kazancı “Böyle bir toplantıda sizlerle bir araya gelmek çok güzel, Biz her zaman söylüyoruz biz bir aileyiz. Ne şekilde oluşa olsun biz faaliyetimi göstermeye devam ediyoruz. Kapımız her zaman sizlere açıktır diyerek yeni sezonun bütün kulüplere hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

“HERKES KİTAPCIĞI İNCELESİN”

Federasyonun Kitapçığını bütün kulüp yöneticilerinin ve antrenörlerinin incelemesini isteyen Kazancı, Bu sezon en büyük sıkıntımız yaş uygunluğu kriteri. Hükmen mağlubiyetlerin önünü açma adına Kulüplerimizi bilinçlendirmemiz lazım” ifadelerini kullandı.

 

EN BÜYÜK SIKINTIMIZ TESİS SIKINTISI

Bu sezon BAL, Akademi, Bayan Futbolu ve Profesyonel takımlarının liglerinin başlayacağına dikkat çeken TFF İl Temsilcisi Ali Kazancı, “Bu sezon bizim için çileli bir lig olacak. Bu sezon BAL’da 2 takımımızın olması, üzerine 2. Ligde ve 3. Ligde Bayan futbol takımlarımızın olması, Gelişim Liginde Kahramanmaraşspor gibi takımlar müsabaka oynayacak. Bizde ise 3 tane hali hazırda saha var. Bunun biri Belediyeye ait, Batıpark ise BAL takımları işgal edecek. Biz ise Saim Çotur Stadyumuna baki kalacağız. Sıkıntılı bir lig olacağı, bizi beklediği belli ve erkenden ligimizi başlatmalıyız” ifadelerini kullandı. Daha sonra ise Kura çekimine geçildi.

 

U-19 LİGİ 1. KÜME

Yeni sezonun 07 Ekim 2017 tarihinde başlayacak olan u19 Ligi 1. Kümede bu sezon müsabakalarda Arsan Sümerspor, 1920 Maraşspor, Maraşspor, Anadolu Gençlikspor, Erdağ İnşaat Dumlupınarspor, Türkoğlu Belediyespor, AELspor, Ferhuş Karacasuspor, Göksun Belediyespor, Edelerspor, Bertizspor ve Dumlupınarspor mücadele edecek.     

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...