3 kadın süç üstü yakalandı

3 kadın süç üstü yakalandı

Kahramanmaraş’ta bir ikametin kapısını zorladıkları tespit edilen dilenci görünümlü 3 şüpheli kadın kaçtıkları sokakta Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği Ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

04 Ekim 2017 - 21:43 - Güncelleme: 04 Ekim 2017 - 22:39

Olay dün günü öğlen saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Onikişubat Mahallesi’nde bir ikametin kapısını açmaya zorlayan 3 şüpheli kadın fark edilince kaçmaya başladı. Durumun polise bildirilmesiyle Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri ikamet etrafında hırsızları aramaya başladı. Sözde dilenci görünümlü ancak hırsızlık şüphelisi bayanların tespitine yönelik kimlik kontrolleri yapıldı. Binevler Mahallesi’nde Çocuk Hastanesi civarında 3 şüpheli bayanın gezdiği bilgisi üzerine bölgede 1 saat uygulama yapıldı. Uygulama sonucunda ikamet hırsızlığı suçlarından çok sayıda sabıkası olan U.Y. (32), İ. B. (26) ve S. B. ( 23) isimli bayanlar incelenmek gözaltına alındı.

Şüpheli bayanların üzerinden hırsızlık olaylarında daire kapısı açmakta kullanılan 1 adet metal aparat ve 1 adet plastik kart ele geçirildi. Yapılan araştırmada; şüpheli bayanların Çocuk Hastanesi’ne yakın Mimar Sinan Mahallesi’nde bir sitesinde bulunan apartman dairesinin kapısını açmak için zorladıkları daha sonra olay yerinden kaçtıkları tespit edildi. Ayrıca şüphelilere geçmiş tarihte meydana gelen bir başka ikamet hırsızlığı olayından dolayı işlem yapıldı. Adliyeye sevk dilen şüphelilerin il dışından geldikleri bilgisine ulaşıldı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x