Arçelik’in en büyük konsept mağazası açıldı

Arçelik’in en büyük konsept mağazası açıldı

Arçelik’in bölgenin en büyük konsept mağazası Arçelik Erşan Ticaret, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin karşısında müşterilerini ağırlamaya başladı.

21 Temmuz 2017 - 16:29

Dün düzenlenen törenle açılışı gerçekleştirilen Arçelik Erşan Ticaret, Arçelik’in farklı dallardaki bütün ürünlerini barındırdığı için aynı zamanda en farklı mağaza özelliğine sahip.

Mağaza’nın açılışında konuşan Arçelik Pazarlama Satış Direktörü Barış Özbek, “Kahramanmaraş’ta ilk yeni konsept mağazamızı açıyoruz. Çok mutluyuz bundan dolayı. Arçelik olarak Türkiye deki perakende anlayışını değiştiren bir konsepte geçtik. Müşterinin mağazamızda daha fazla zaman geçirmesine hedefleyen bir kom semtimiz var. Aynı zamanda arçeliğin yenilikçi odaklı hizmet alt yapısına da akıllı ekrandan müşteriye daha fazla çalışan servis sistemimiz bu mağazamızda hayata geçirdik. Birçok yeniliği Kahramanmaraş’ta mağazamızda göreceksiniz. Bu mağazamızın diğer mağazalardan en büyük farkı elektronik anlamda çok daha farklı konseptle yapılmış olması” dedi.

Akıllı ekrandan videolarla müşteriye bilgilendirmesi sisteminin Arçelik Erşan Ticaret’te hayata geçtiğini kaydeden Özbek, şöyle konuştu: “Aynı zamanda elektrik anlamda yeni ürünler ev sinema sistemleri, televizyonlar, cep telefonu ve bilgisayar gibi ürünleri burada daha fazla takip ediyorum. Özel bir kom semtimiz var. Dokunmatik ekranda müşteriler daha fazla bilgi alıyor. Türkiye pazarı büyüyen bir pazar ekonomik anlamda gelişen bir pazar. Özellikle bizim sektörümüz için konuşursak beyaz eşya ve elektronik sektörü yeni bir hususumuz var. Hane sayısı artıyor bu anlamda Pazar büyüyecek. Bu büyüyen pazarda daha fazla pay almak istiyoruz Arçelik olarak. Yeni kom semte müşterilerimiz daha fazla ilgi istiyor mağazalarımızı bu alanda metre kare olarak büyütüyoruz. Ekonomide özellikle bu sene gözüken ÖTV kampanyası sayesinde ciddi bir hareketlenme oldu ama amacımız sadece kampanya olarak değil yaptığımız yeni mağazalar ve sunduğumuz yeni ürünlerle bu pazardan daha fazla pay almak istiyoruz. Yeni mağaza açılışlarımızın hepsinde amacımız müşterilerimize çok daha fazla ürünü hizmet olarak sunmak”

ERŞAN: ARÇELİK İLE DEVAM KARARI ALDIK

Kahramanmaraş’ta uzun yıllar faklı markalarla çalıştıklarını belirten Erşan Pazarlama Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Erşan ise en son Arçelik’le devam etme kararı aldıklarını ifade ederek şunları söyledi: “Bu kararımızda haklı olduğumuzu düşünüyoruz. Arçelik markasıyla çok daha iyi yerlere gelmeyi planlıyoruz. Yeni konseptimiz yani Ankara’dan bu tarafa ilk defa hayata geçirilen bir mağaza sistemi. İnsanlara ürünlerimizi daha fazla deneyim kazandırmayı sağlıyoruz. Ürünlere dokunarak hissederek yaşayarak deneyimlerini sağlıyoruz. İnşallah müşterilerimizin hoşuna gideceğini düşünüyoruz.” (HABER-FOTO: YAVUZ NALBANTBAŞI)

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x