Aslan Zonguldak maçından ceza aldı

Aslan Zonguldak maçından ceza aldı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Gurupta 22. Haftada oynanan Kahramanmaraşspor, Zonguldak Kömürspor maçından dolayı Kahramanmaraşspor’a fatura kesildi.

19 Şubat 2017 - 12:45

Profesyonel disiplin kurulu Kahramanmaraşspor'a 12.02.2017 tarihinde oynanan Kahramanmaraşspor Zonguldak Kömürspor müsabakasında para cezası verdi. Geçtiğimiz hafta sonu oynanan ve Kahramanmaraşspor, kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Zonguldak Kömürspor maçında 0-0 berabere kalarak altın değerinde 2 puan kaybettiği maçta disipline sevk edilmişti. Bilindiği gibi Kahramanmaraşspor sahasında Zonguldak Kömürspor’u konuk etti. 12 Şubat stadında oynanan mücadeleye Kahramanmaraşspor Mesut Balkan, Yusuf Onur Arıkan, Evren Kilerci, Evren Horazal, Hayrettin Cengiz, Fatih Şen, Barış Çiçek, Eser Akbaş, Serbay Yağız, Yakup Ramazan Zorlu ve Devrim Taşkaya 11'ri ile başladı. Zorlu müsabakada gol sesi çıkmayınca maç başladığı gibi golsüz sonuçlandı ve takımlar 12 Şubat Stadyumunda puanları paylaştı. Çekişmeli geçen Maçta Kahramanmaraşspor 6 sarı kart görmesi ile disipline sevk edilmesi ile birlikte Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 16.02.2017 tarih ve 53 sayılı toplantısında almış olduğu kararlarında Kahramanmaraşspor’a fatura kesildi. Profesyonel disiplin kurulu Kahramanmaraşspor'a 12.02.2017 tarihinde oynanan Kahramanmaraşspor Zonguldak Kömürspor müsabakasında, takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 2.100.-TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verdi

İşte Kahramanmaraşspopr’un Zonguldakspor maçındaki faturası; KAHRAMANMARAŞSPOR A.Ş.'nin, 12.02.2017 tarihinde oynanan KAHRAMANMARAŞSPOR A.Ş. - ZONGULDAK KÖMÜRSPOR Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 2.100.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verildi. Kahramnmaraşspor’un yanı sıra 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor’un rakiplerinden Nazilli Belediyespor’da Disipline sevk edilmişti. Disipline sevk edilen Nazilli Ekibine de ağır fatura geldi. İşte Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 16.02.2017 tarih ve 53 sayılı toplantısında almış olduğu karar; NAZİLLİ BELEDİYESPOR Kulübünün, 12.02.2017 tarihinde oynanan NAZİLLİ BELEDİYESPOR - BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE ERZURUMSPOR Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verildi. (HABER: İLKER YİYEN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...