Başkan Şahbazlı: "Sağlık Dünyası Derneği Organ...

Başkan Şahbazlı: "Sağlık Dünyası Derneği Organ Bağışı Konusunda Şehrimizde örnektir"

Evrensel Barış Federasyonu Barış Elçisi Tural Şahbazlı, 3-9 Kasım Organ Nakli Haftası dolayısıyla Sağlık Dünyası Derneği tarafından Özel İdare İş Merkezi önünde açılan farkındalık ve organ bağışı standını ziyaret ederek, tüm organlarını bağışladı.

08 Kasım 2019 - 00:24

Kahramanmaraş Azerbaycan Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı, Azerbaycan Ankara Büyükelçiliği Eğitim Müşavirliği Öğrenci Temsilcisi, İNDEX Derneği Kahramanmaraş temsilcisi, Dünya Azerbaycanlılar Kültür Merkezi Ekspertiz Kurul Üyesi, Birleşmiş Milletler Ekonomik ve Sosyal Konseyi ile özel danışma statüsünde olan Evrensel Barış Federasyonu Barış Elçisi Tural ŞAHBAZLI 3-9 Kasım Organ Nakli Haftası dolayısıyla Sağlık Dünyası Derneği tarafından Özel İdare İş Merkezi önünde açılan farkındalık ve organ bağışı standını ziyaret ederek, tüm organlarını bağışladı.

Başkan Şahbazlı: "Bizim yada en sevdiklerimizden birinin organ nakline ihtiyacı olursa ne yaparız? Onları yaşatmak için nelerden vazgeçebileceğimizi bir düşünmemiz lazım. Ülkemizde binlerce organ nakli bekleyen hastalar vardır. Organ Bağışı Konusunda ilk başta yakınlarımızı ve çevremizi bilinçlendirmek elbette hepimizin borcudur.

Kim de bir can kurtarırsa bütün insanların hayatını kurtarmış gibi olur. - Maide Suresi 32. Ayeti örnek alarak Şehrimizde güzel çalışmalar yapan Sağlık Dünyası Derneği başkanı sayın Hanifi ÇÖPLÜ başta olmakla tüm yönetimini kutlarım. "-dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...