Daha Çok "Hüseyin Kayış"lara ihtiyacımız var
Reklam

Daha Çok "Hüseyin Kayış"lara ihtiyacımız var

Araştırmacı-Gazeteci Zeki Demir, Son zamanlarda her kesimin takdir ettiği din, dil, ırk ve hiçbir şey gözetmeden herkese ulaşmaya çalışan Ülkü Ocakları Kahramanmaraş İl Başkanı Hüseyin Kayış’ı kaleme aldı.

13 Ağustos 2018 - 15:31 - Güncelleme: 13 Ağustos 2018 - 15:41

Demir, kaleme aldığı yazısında,

“Türk siyaseti gençleşmeye devam ediyor. Milletvekillerinden tutun da bakanlara kadar her alan gençlerin eline geçmeye başladı. Ülkemizin de bu tür yeniliklere gerçekten ihtiyacı var. Türkiye’de gençlerin önünü ne kadar açarsak, o kadar başarılara kavuşmuş olacağız.

Bunun için çalışmalar geçtiğimiz yıllarda başlamış bulunmakta. Örneğin, milletvekili seçilme yaşı 18’e kadar düşürüldü. Bazıları eleştirdi bazıları ise oldukça güzel buldu. Her alanda sporda, siyasette, kültürde vesaire ülke ne kadar gençleşirse o kadar dinamikleşme, o kadar hızlı büyüme gerçekleşir.

Çağımızda insanı gereğince eğitmek ve iyi yetiştirmek toplumdaki huzur ve refahın ilk şartıdır. Sevginin, saygının, hoşgörünün, dayanışmanın olmadığı bir yerde, huzur ve kalkınmadan söz edilemez. Her şey, insana verilen değer ve onun eğitilmesiyle başlar. Gençleri layıkıyla yetiştirmenin en kestirme yolu ise, öncelikle onlara “değer” vermek ve onları “değer”lerimizle donatmaktır.”

KÖŞENİN DEVAMI İÇİN TIKLAYIN

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Okay, Konteyner Kent Sakinleriyle İftarda Bir Araya Geldi
Başkan Okay, Konteyner Kent Sakinleriyle İftarda Bir Araya Geldi
“Tekir’in potansiyelini ortaya çıkaracağız”
“Tekir’in potansiyelini ortaya çıkaracağız”