Durmuş Küçük Ak Partiye dönecek mi?

Durmuş Küçük Ak Partiye dönecek mi?

Türkiye’nin tarihi dönüşümüne katkı veren Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük, Ak Partiden ihraç edilmesine rağmen, kapı kapı gezerek hemşerilerinden ‘evet’ desteği istemişti. Yüzde 63 oy alarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanında olduğunu gösteren Küçük’ün yeniden Ak Partiye dönüp dönmeyeceği merak konusu oldu.

21 Nisan 2017 - 19:00

6 Ocak 2016 tarihinde, Ak Partiden tedbirli olarak kesin ihraç talebiyle Merkez Disiplin Kurulu’na sevk edilen Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük’ün, 24 Mart 2016 tarihinde yapılan Ak Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu toplantısı sonrasında Ak Partiden ihraç edildiği açıklanmıştı.

Açıklamanın ardından siyasi çevreler Elbistan Belediye Başkanı Küçük’ün tavrının ne olacağıyla ilgili beklenti içerisine girerken Küçük’ün bağımsız olarak devam etmesi dikkat çekti. Ak Partiden ihraç edilmesine rağmen politikalarını değiştirmeyen Küçük, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ve Başbakan Binali Yıldırım’ın yanında durmaya ve ihraç edildiği partisinde çalışmayı sürdürdü.

Küçük’ün 15 Temmuz Darbe girişiminde halkı sokağa dökerek günlerce nöbet tutması da gözlerden kaçmazken, referandumdaki tavrı ne olacağı ise en çok merak edilen hareket oldu.

Durmuş Küçük, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini onaylayıp referanduma yeşil ışık yakmasının ardından Elbistan’da Ak Partiden bağımsız ‘evet’ ofisi açarak burada binlerce hemşerisini misafir etti.

Referandum sürecinde her gece hemşerilerine seslenen ve kapı kapı gezerek yeni sisteme hemşerilerinden ‘evet’ oyu isteyen Küçük, Elbistan’da yüzde 63 ‘evet’ oyu çıkmasında etkili rol oynadı.

Referandum sonrasında da hemşerilerinden tebrik yağan Küçük bir an olsun ‘evet’ cephesinden ayrılmayarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve Başbakan Yıldırım’a sadakatini de göstermiş oldu.

Elbistan’da ihraç olduğu partisinin yanında olan ve hakkındaki tüm iddialar boşa çıkan Küçük’ün partiye dönüp dönmeyeceği merak konusu oldu. (KAYNAK: KAHRAMANMARAŞ’TA BUGÜN GAZETESİ)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x