Fetö’nün hâkim ve savcılar imamı tutuklandı

Fetö’nün hâkim ve savcılar imamı tutuklandı

Kahramanmaraş’taki hakim ve savcıları denetleyen ve talimatlar veren Fetö imamının bir Din Kültürü Öğretmeni olduğu ortaya çıktı. Adana’da bir dağ evinde saklanan sözde imam Kahramanmaraş KOM ekiplerinin özel operasyonu ile yakalanarak Kahramanmaraş’a getirildi.

02 Şubat 2017 - 14:27

Kahramanmaraş Emniyeti Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri Adana’nın Kozan ilçesindeki bir dağ evinde saklanan Kahramanmaraş Hakim ve Savcılar sorumlusu 34 yaşındaki Din Kültürü Öğretmeni A.P.’ye özel bir operasyon düzenleyerek yakaladı.

Kahramanmaraş Emniyetine getirilerek sorgulanan A.P.’de örgütün kendi aralarında iletişim kurmak için yüklediği Bylock programı tespit edildi. A.P. çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından örgüt üyesi olduğu iddiasıyla tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Bu arada yine Fetö/PDY silahlı terör örgütüne yönelik yapılan operasyonlarda Fetö üyesi olduğu tespit edilip görevden uzaklaştırılan ve Kahramanmaraş KOM ekipleri tarafından Gaziantep’te bir kafede yakalanan Kahramanmaraş Jandarma Komutanlığı personeli Teğmen M.A.(30) ile Elbistan’da yakalanarak Kahramanmaraş’a getirilen Teğmen F.K.(30) sorgusu tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...