Filede kafalara Bulancak

Filede kafalara Bulancak

Kahramanmaraş'ın salon sporlarında mücadele eden temsilcimiz 1920 Maraşspor kendi saha ve seyircisi önünde bugün Bulancak Belediye Betonspor'u ağırlayacak.

21 Ekim 2017 - 14:14

TVF Voleybol Erkekler 1. Ligi B Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz 1920 Maraşspor ligin 4. maçında Bulancak Belediye Betonspor'u konuk edecek.

Geçen haftayı Artvin temsilcisi Arhavi Belediyespor mağlubiyeti ile kapatan temsilcimiz 1920 Maraşspor Voleybol takımının mücadele ettiği 2017 – 2018 Voleybol 4. Haftasında OsmanSayın Spor salonunda Giresun Temsilcisi Bulancak Belediye Betonspor'u konuk edecek. Lige kendi saha ve seyircisi önünde başlayan ilk haftayı mağlubiyetle kapatan 2. Haftasında ise galibiyetle çıkış yapan 1920 Maraşspor Voleybol takımı 3. Haftayı da deplasmanda geçirmiş ve haftayı mağlubiyetle kapatmıştı. 4. Hafta müsabakasında ise kendi evinde Giresun Temsilcisi Bulancak Belediye Betonspor'u konuk edecek.  Genç bir kadro ile sezona başlayacak olan temsilcimiz 1920 Maraşspor hedefi çıkışı sürdürmek. Erkekler 1. Lig B Grubunda yer alan 1920 Maraşspor Voleybol takımı 4.hafta müsabakası 21 Ekim Cumartesi Osman Sayın Spor Salonunda oynanacak karşılaşma saat 14:00’te başlayacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Mücbir Sebep Van ve Kocaeli Gibi Bize de Uygulanmalı
Mücbir Sebep Van ve Kocaeli Gibi Bize de Uygulanmalı