’’Gençler, Ramazanda böyle karşılanıyor’’

''Gençler, Ramazanda böyle karşılanıyor''

Kahramanmaraş Gençlik Merkezinde gönüllüler tarafından hazırlanan afişler ile gençlik merkezi ramazanın manevi atmosferine uygun şekilde dizayn edildi.

25 Mayıs 2018 - 07:44

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı olarak faaliyet gösteren Gençlik Merkezlerinde, gençler bir araya gelerek birbirinden farklı faaliyetler göstermeye devam ediyor. Kahramanmaraş Gençlik Merkezinde gönüllü gençler ve liderler tarafından birlikte hazırlanan afişler ile birlikte gençlik merkezi ramazan ayının manevi atmosferine uygun şekilde düzenlendi.

Gençlik Merkezi girişte, Hoşgeldin Ya Şehr-İ Ramazan, başlığı ile sizi karşılarken yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi; ''Kahramanmaraş Gençlik Merkezi Liderleriyle gönüllüleri, gençlik merkezinin içerisini ve bahçesini ramazan ayının manevi atmosferine yakışır şekilde renklendirdi. Gençlik Merkezine gelen genç içeri girdiğinde ''Hoş geldin Ey Şehr-i Ramazan''ve bir çok manalı afiş ve güzel sözlerle karşılaşıyorlar.Gençlere bu güzel anlamlı etkinlikleri için teşekkür ediyoruz. Tüm üyelerimize ve ailelerinin ramazanı şerifini tebrik ediyoruz.'' 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...