İş dünyasının sorunları Ankara’da

İş dünyasının sorunları Ankara’da

Kahramanmaraş’ın önden gelen sanayi ve işadamları Ankara’ya çıkarma yaparak Milletvekillerini ziyaret etti. İşadamları kentin sorun ve çözüm önerilerini milletvekilleriyle paylaştı.

11 Kasım 2017 - 02:14

Kahramanmaraş’taki iş dünyasının sorun ve çözüm öneriler için Ankara’ya çıkarma yapan KMTSO Başkanı Serdar Zabun, KMTSO Meclis Başkanı Hanifi Öksüz, Tekstil İhtisas OSB Başkanı Mahmut Arıkan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç ve Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili M. Uğur Dilipak’ ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette Kahramanmaraş’ın iş dünyası üzerinde görüşmelerde bulunuldu. Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Meclis Başkanı İsmail Kahraman, Kahramanmaraşlı iş adamlarıyla hatıra fotoğrafı çekildi.

 Meclis Başkanı Kahraman’ın ziyaretinin ardından, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü’yü ziyaret ederek Kahramanmaraş’ın bilim ve sanayi üzerine taleplerini görüştüler. 

 Son olarak Kalkınma Bakanı Lütfü Elvan’ı ziyaret eden heyet, Kahramanmaraş’ın yatırım ve talepleri hakkında konuştular.  Bakanlara yapılan ziyaretin konusunun tekstil organize sanayii bölgesi kurulması ve kurulumun hızlandırılması olarak bildirildi ayrıca bakanları ziyaret eden İş dünyası görüşmelerden eli boş dönmeyerek destek sözü aldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x