Kahramanmaraş’a hayırlı olsun

Kahramanmaraş'a hayırlı olsun

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İletişim ofisinden yapılan açıklama ile müjde verildi. Açıklamada, ''AK Parti Milletvekilleri olarak yaptığımız girişimler neticesinde Sağlık Bakanlığı, Sütçü İmam Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesine hasta kabulünün yapılması için resmi prosedürü tamamladı'' ifadelerine yer verildi.

08 Ağustos 2018 - 14:08

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde Diş Hekimliği Fakültesi 60 yeni öğrenci ile eğitim-öğretime, Diş Hekimliği Fakülte Hastanesi de hasta kabulüne başlıyor.

AK Parti Milletvekili İletişim Ofisinden yapılan açıklamada, ''Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi bünyesinde bulunan Diş Hekimliği Fakültesi bu yıl alacağı 60 öğrenci ile eğitim-öğretime başlıyor.Fakültenin öğrenci alımı bu yıl ki tercih kılavuzunda yer almıştır.Diş Hekimliği Fakültesi’nin hasta kabulüne başlamasına yönelik olarak yürüttüğümüz girişimler netice verdi.''

''AK Parti Milletvekilleri olarak yaptığımız girişimler neticesinde Sağlık Bakanlığı, Sütçü İmam Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesine hasta kabulünün yapılması için resmi prosedürü tamamladı diyen Özdemir, ''Sağlık Bakanlığı’nın resmi yazısının ardından Sütçü İmam Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde hasta kabulüne başlayacaktır.'' ifadelerine yer verdi.

''AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri olarak yaptığımız çalışmaların olumlu neticelenmesinden dolayı Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca başta olmak üzere Sağlık Bakanlığı bürokratlarına şükranlarımızı sunuyoruz. Ayrıca, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörlüğüne teşekkür ediyoruz. Hizmetin en güzeline layık olan hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun'' denildi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x