Kahramanmaraş, her ferdi ile milli mücadelenin Kahramanıdır
Reklam

Kahramanmaraş, her ferdi ile milli mücadelenin Kahramanıdır

Kahramanmaraş’ın Düşman işgalinden Kurtuluşu’nun 98. Yıldönümü münasebetiyle Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu Başkanı Serdar Zabun bir kutlama mesajı yayınladı.

12 Şubat 2018 - 06:37

Vatanımızın işgaline karşı Türk Milletinin direnişinin en güzel örneklerinden birini göstererek tarihe adını altın harflerle yazdıran Kahramanmaraş, her ferdi ile milli mücadelenin kahramanıdır.

98 yıl önce, destansı bir kahramanlık hikayesi yazan, yürekleri vatan sevgisiyle dolu; gencinden yaşlısına, kadınından erkeğine tüm Kahramanmaraş halkı, canları pahasına mücadele vererek düşman kuvvetlerini bozguna uğratmışlardır.

Kurtuluş Savaşı ve dünya savaşının yokluk yıllarını yaşayan, 12 Şubat 1920’de milli mücadelenin timsali olan şehrimiz, aynı ruh ve inançla çalışarak, mücadele ederek bugün Türkiye’nin en güçlü sanayi ve ihracat merkezleri arasına girmiştir.

Böylece, yokluk yıllarından çıkıp entegre sanayiye uzanan ekonomik kalkınmanın da kahramanı olarak tarihe geçmiştir.

 

Bizler de Ecdadımızdan emanet aldığımız kadim şehrimizi, hak ettiği yere ulaştırmak için hiç yılmadan çalışıyoruz.

12 Şubat ruhundan aldığımız ilhamla, atalarımızın bize bıraktığı mukaddes ve nadide emaneti korumayı en kutsal vazife addediyoruz.  

Yeni kahramanlık hikayeleri yazmak, 98 yıllık bu haklı gururu, en büyük hazinemiz olan Kahramanmaraş’ı yücelterek taçlandırmak, gelecek nesillere daha güçlü bir şehir olarak ulaştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz.

Bu anlamlı günde, 12 Şubat destanının kahramanlarını rahmetle ve minnetle anıyor, tüm Kahramanmaraş halkımızın Kurtuluş Bayramını tebrik ediyorum. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Okay, Konteyner Kent Sakinleriyle İftarda Bir Araya Geldi
Başkan Okay, Konteyner Kent Sakinleriyle İftarda Bir Araya Geldi
“Tekir’in potansiyelini ortaya çıkaracağız”
“Tekir’in potansiyelini ortaya çıkaracağız”