Kavganın ortasında 3 vekil

Kavganın ortasında 3 vekil

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri M. Uğur Dilipak, İlker Çitil ve İmran Kılıç önceki gün akşam yeni Anayasa paketinin 3, 4 ve 5’inci maddelerinin görüşüldüğü sırada mecliste yaşanan kavganın ortasında kaldılar. Milletvekili Çitil’in elinden hafif şekilde yaralandığı bunu da Başbakan Yıldırım’a gösterdiği bildirildi.

14 Ocak 2017 - 01:36

Meclis Genel Kurulu'nda anayasa değişiklik teklifinin oylaması sırasında AK Parti ve CHP'liler arasında büyük kavga çıktı. CHP’lilerin kürsü işgalini öne süren Ak Partili Milletvekilleri arasında çıkan kavga yumruklaşmaya kadar gitti.

Kavga sırasında bir CHP’li milletvekilinin attığı yumrukla AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin'in burnunun kırıldı, yine bir CHP’li milletvekilinin ısırmasıyla da AK Parti Trabzon milletvekili Muhammet Balta'nın ayağından yaralandı.

Kavga sırasında araya giren Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak CHP’lilerden partisine gelen yumrukları savuşturmak için yoğun çaba sarf etti. Milletvekili arkadaşlarıyla CHP’lilere karşı koyan Dilipak kavgadan yara almadan kurtuldu.

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İlker Çitil ise Dilipak kadar şanslı değildi. Kavganın ortasında kalan Çitil’in sağ elinin üstünde küçük çaplı burkulma olduğu öğrenildi. Elindeki burkulmayı Başbakan Yıldırım’a gösteren Milletvekili Çitil bu fotoğrafını da sosyal medyadan paylaştı.

Kavganın ardından görüşülen 3, 4 ve 5’inci maddeler 343 oyla kabul edildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...