Kaynak’ın oğlunun yöresel kıyafet ilgisi

Kaynak’ın oğlunun yöresel kıyafet ilgisi

Her hafta sonunu Kahramanmaraş’ta geçiren Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, hemşerilerini kurtuluş coşkusunda da yalnız bırakmadı. Eşi Şule Kaynak’la törene katılan Başbakan Yardımcısı Kaynak, oğlu Agah’a yöresel kıyafet giydirmesi 12 Şubat’a ne kadar sahip çıktığının göstergesi oldu.

14 Şubat 2017 - 20:13

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 97. Yıl dönümü etkinliklerine ailesiyle birlikte katıldı. Eşi Şule Hanım ve oğlu Agah’la protokol de yerini alan Başbakan Yardımcısı Kaynak, yanına gelen vatandaşlara da ilgi gösterdi.

Kaynak’ın hemşerileriyle kaynaşmasına koruma engeli de çıkmadı. Genellikle Bakanlık korumaları bakanla halkın arasına etten duvar örerken, Başbakan Yardımcısıyla hemşerileri direk fiziki temas kurmanın kolaylığını yaşadı. Özellikle 12 Şubat kurtuluş törenlerinde protokolde oturan Kaynak’ın hemşerileri yanına giderek tokalaştı.

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak 12 Şubat Kurtuluş törenlerine eşi Şule Hanım ve oğlu Ağah’la birlikte katıldı. Kaynak’ın oğlu 7 yaşındaki Agah’ın yöresel kıyafet giymesi dikkat çekti. (ZEKİ DEMİR)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...