KONAMI, PES 2017’yi iOS ve Android’e getirdi

KONAMI, PES 2017'yi iOS ve Android'e getirdi

KONAMI'den müjdeli bir haber geldi. Popüler oyun PES 2017, iOS ve Android platformlarına geldi.

31 Mayıs 2017 - 00:51

Günümüz akıllı telefonlarının gelişen ekran ve diğer teknik donanımları sayesinde mobil oyunculuk deneyimleri de bir hayli gelişmişti. Bu anlamda KONAMI, popüler PES 2017 oyununu mobile geldiğini duyurdu.

PES 2017 (Pro Evolution Soccer), doğal oyuncu hareketleri, hassas geçişleri ve her maç için iyi düşünülmüş taktikleriyle geniş özellikleri ile destekleniyor ve Android ve iOS kullanıcılarına harika bir futbol tecrübesi vaat ediyor.

Bunun üzerine, oyun "Gelişmiş" kontrollerle etkinleştirilebilen daha iyi optimize edilmiş kontrolörleriyle birlikte geliyor. Bununla birlikte, klasik kontrol şemasını tercih eden oyuncular da düşünülmüş.

KONAMI'nın yeni oyunu, oyuncuların ünlü futbolcuları Avrupa, Güney Amerika ve Asya'daki en iyi ekiplerle birlikte keşfetmelerine ve onları transfer edebilmelerine olanak tanıyor. İzciler, ajanlar aracılığıyla oyuncular için alışveriş yapın, ve taktiklerinize en iyi şekilde uyacak oyuncuları bulun.

PES 2017 İNDİRİN

PES 2017, ücretsiz olarak yayınlandı ancak reklamlar ile birlikte uygulama içi satın almalar oyunda mevcut. Ayrıca oyunu daha etkili oynayabilmek için bir internet bağlantısına ihtiyaç duyabilirsiniz. Google Play ve App Store aracılığıyla Android ve iOS'ta oyunu ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...