Kozalak Mühendislik Pazarcık’ta

Kozalak Mühendislik Pazarcık’ta

2015 yılında Kahramanmaraş Merkez’de faaliyete başlayan Kozalak Mühendislik, Pazarcık’taki şubesini, görkemli bir törenle hizmete açtı.

27 Nisan 2017 - 12:55

Açılış törenine katılan Pazarcık Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kemal Salim yaptığı konuşmada, ilçeye doğalgazın gelmesiyle birlikte, mühendislik firmalarının Pazarcık’a rağbet etmeye başladıklarını belirterek, doğalgaza geçmek isteyen vatandaşların yerli firmaları tercih etmelerinden fayda sağlanacağını vurguladı.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Kozalak Mühendislik firma sahibi Murat Kozalak da şunları söyledi:

“Kozalak Mühendislik olarak; günümüz en önemli enerji kaynaklarından olan ve insanlarımızın daha rahat bir yaşam sürmesini sağlayan doğalgaz sektöründe; 2015 yılından bu yana; müşteri memnuniyeti odaklı ve kaliteli hizmet anlayışımızla, başta Kahramanmaraş Merkez olmak üzere ilçelerimizde de, çalışmamızı, aralıksız bir şekilde sürdürmekteyiz.

Enerji tüketiminin %32’sinin doğalgazla karşılandığı ülkemizde; bizler de ilimizde ve Pazarcık ilçemizde insanlarımızın; daha ekonomik, daha konforlu, daha güvenlikli ve daha temiz bir ortamda, kaliteli bir hayat yaşamalarını sağlamaya çalışıyoruz.

Gerçekleştirdiğimizde ve üzerinde çalışmakta olduğumuz bütün projelerimizle; müşteri memnuniyetini esas alırken, kullandığımız ileri teknoloji cihazları ve teknik personelimizin özverili çalışmalarıyla, müşterilerimizin hayat standartlarının yükselmesini hedef almaktayız.

Doğalgazın, Pazarcık’ımıza gelmesinin planlanmasıyla birlikte; bizler de burada, bu güzel ilçemizde yatırım yapan Kozalak Mühendislik olarak her zaman, siz değerli Pazarcıklı hemşehrilerimizin hizmetinde olduğumuzu beyan etmek isterim.

Prensipli çalışmamız çerçevesinde, arz ettiğimiz hizmet ve ürünlerle ilgili olarak, satış sonrası destek konusunda, birer aile ferdi gözüyle baktığımız siz değerli müşterilerimizin her zaman yanında olduğumuzdan kesinlikle emin olabilirsiniz. Çünkü bizler; aşkla ve büyük bir şevkle yaptığımız işin, her zaman arkasındayız.

Ücretsiz keşifler, danışmanlık hizmetleri, iş güvenliği uzmanlığı, tehlikeli madde güvenlik danışmanlığı, bina enerji kimlikleri çalışmaları ve proje tekliflerimiz için, iletişim araçlarımızla her zaman hizmetinizdeyiz.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...