KYK’da Gençler ’’Kudüs’’ için haykırdı!

KYK'da Gençler ''Kudüs'' için haykırdı!

Kahramanmaraş'ta Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu’na ait binaların ışıkları Kudüs için yandı. Öğrenciler Kudüs'ün ebediyen İslam'a ait olduğunu haykırdı.

25 Mayıs 2018 - 07:39

Binlerce gence ev sahipliği yapan KYK, kutsal topraklardaki İsrail zulmüne karşı sesini yükseltiyor. Yurt genelinde tüm yurtlara “Kudüs Kırmızı Çizgimizdir” yazılı pankartlar asan, gençlere Kudüs’le ilgili belgesel gösterimi yapan ve 25-29 Nisan 2018 tarihlerinde 81 ilden 162 genci Kudüs ile buluşturan KYK, tüm Türkiye ve KKTC’deki yurt binalarının ışıklarıyla Kudüs yazdı.

Kahramanmaraş'ın ilçelerinde de aynı saatlerde yurt bahçelerine ve binaların ışıklarını yakarak ''Kudüs'' yazıldı. Türkiye'nin neredeyse her şehrinde bu gece KYK'nın İsrail'e yönelik protestosu konuşuldu. Trabzon, Rize, Artvin, Bayburt, Muş, Kars, Çorum, Sivas, Eskişehir, Erzurum, Bartın, Afyonkarahisar, Bolu, Adıyaman ve daha pek çok şehirde Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) öğrencileri, yurt binalarında veya sokaklarda cep telefonu ışıklarıyla 'Kudüs' yazdı.

14 Mart’ta ülke geneli ve KKTC’deki tüm yurt binalarının ışıklarıyla aynı anda ’Afrin’ yazarak Zeytindalı Harekatına ve Mehmetçiğe destek veren KYK, bu akşam saat 21.00’de aynı anda gerçekleştirdiği eylemle binlerce gencin katılımı ile Kudüs’ün ebediyen İslam’a ait olduğunu haykırdı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...