Maraşspor Finalde Veda Etti

Maraşspor Finalde Veda Etti

İl Şampiyonu olarak Türkiye Şampiyonasına katılmayı hak kazanan Maraşspor 1.Kademe müsabakaları Final maçında Gölbaşı Belediyespor’a mağlup oldu.

27 Mart 2017 - 17:22

 Türkiye Futbol Federasyonun 2016-2017 faaliyetinde bulunan ve Türkiye genelinde 24 Merkezde gerçekleşecek olan U15 Türkiye Şampiyonası 1.Kademe müsabakaları için İl Birincisi olan Maraşspor kulübü 23-26 Mart 2017 Tarihleri arasında Kayseri iline giderek Kahramanmaraş’ı temsil ettiler.

Takım antrenörü Ömer İnce ve kaleci antrenörü Çetin Canlı nezaretinde Kayseri’de Kahramanmaraş’ı temsil eden Maraşspor penaltılarla çıktığı Final müsabakalarında Ankara Gölbaşı Belediyespor’a 3-0 mağlup olunca şampiyonaya veda etti.

23-26 Mart 2017 tarihleri arasında Kayseri de yapılan 1.kademe müsabakalarında Maraşspor' un Yanı Sıra Çubukspor 1959 (Ankara), Gölbaşı Bld (Ankara), Bozokspor (Yozgat), Nevşehir Gençlikspor (Nevşehir) Ve Yolspor (Sivas) İllerinin Takımları Katıldı ve çekişmeli geçen mücadelede Gölbaşı Belediyespor ve Maraşspor ekibi final oynayan ekip oldu.

 

RAKİPLERİNİ ELEYEREK U15’DE ŞAMPİYON OLMUŞTU

Kahramanmaraş Yerel Amatör Küme U-15 gurup şampiyonlarının Play-off müsabakasında Akademi spor Okulları Maraşspor ekibi şampiyon olmuştu. Kahramanmaraş Yerel Amatör küme U-15 Ligi Şampiyonasında Kahramanmaraş’ın BAL temsilcisi takımının alt kategorisi olan Köklü takımlardan 1920 Maraşspor ile Kahramanmaraş’ın güzide takımlarından biri olan Maraşspor U-15 takımının Batıpark futbol sahasında karşı karşıya geldiği mücadelede konuk ekip Maraşspor 0-2’lik skor ile şampiyon olup kupasını aldı. Maçın bitiş düdüğü ile büyük bir sevinç yaşayan Maraşspor kulübü kafilesi şampiyonluğun tadını çıkardılar. Geleceğin yıldız futbolcularının şampiyonluk sevinci görünmeye değerdi. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmada Emin ve Canberkant’ın golleri ile 0-2 öne geçen ve maçın son düdüğü ile mutluluk tablosu oluşturan Maraşspor’un kupasını ASKF İl Tertip Komitesi Kulüpler temsilcisi ve Tertip Komitesi Sekreteri Gazeteci İlker Yiyen takdim etti. Bütün futbolcuları tek tek tebrik eden Yiyen sporculara başarılarının devamını dileyerek “inşallah ileriki yıllarda sizlerle gurur duyarız. U-15 Liginde elde ettiğiniz başarınız sizi il şampiyonu yaptı ve şehrimizi diğer illerde temsil edeceksiniz. İnşallah oradan da iyi dereceler elde edip bize Şampiyon olarak dönersiniz” ifadelerini kullanmıştı. (HABER VE FOTOĞRAF: İLKER YİYEN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Mücbir Sebep Van ve Kocaeli Gibi Bize de Uygulanmalı
Mücbir Sebep Van ve Kocaeli Gibi Bize de Uygulanmalı