Motosiklet operasyonunda mutlu son

Motosiklet operasyonunda mutlu son

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince motosiklet hırsızlarına yönelik gerçekleştirilen operasyonda hırsızlık 7 motosiklet daha ele geçirildi. Ekipler son 1 ay içerisinde 40’a yakın hırsızlık motosikletleri yakalayarak sahiplerine teslim etti.

22 Şubat 2017 - 12:55

Kahramanmaraş’ta Emniyet çalışmalarına hız verdi. Kentte uyuşturucu satıcıları bırakmamayı hedefleyen ekipler. Diğer taraftan da hırsızlardan da temizlemekte kararlı duruşlarıyla dikkat çekiyor. Asayiş Şubeye bağlı Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri son bir ay içerisinde geçmiş dönemlerde çalınan 40’a yakın motosikleti yakalayarak sahiplerine teslim etti.

Önceki gün gerçekleştirilen operasyonda geçmiş tarihlerde park halinde, iş yerleri ve konutlarının önünden kilidini ve zincirini sert cisimle kırarak çalan, motosikletleri tanınmaz hale getirmek için üzerlerinde parça değişikliği de yapan hırsızlara karşı emniyet operasyon başlattı. 10 değişik adreste arama yapan ekipler çalıntı kaydı olan 7 motosikleti ele geçirerek Asayiş Şube Müdürlüğü bahçesine getirdi. Motosikletlerin şase numarasından sahiplerine ulaşan ekipler, müjdeli haberleri verdi. Motosikletlerini uzun bir aradan sonra alan motosiklet sahipleri ise sevinçlerini gizlemeyerek ekiplere teşekkür etti.

Hırsızlık motosikletlerle yakalanan 10 şüpheliden 7’si çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...