Özel Rekor Koleji basketbolda üçüncü oldu

Özel Rekor Koleji basketbolda üçüncü oldu

Basketbol ve diğer sporlarda iddialı olan Özel Rekor Koleji il üçüncüsü olarak başarılarına bir yenisini daha ekledi.

13 Aralık 2017 - 01:28

Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün işbirliği ile düzenlenen liseler arası gençler basketbol müsabakalarında Özel Rekor koleji Kız Takımı il üçüncüsü oldu.

Batıpark Spor Salonu'nda yapılan kız takımları olmak üzere toplam 22 takım birincilik için ter döktü.

 

Ö.REKOR KOLEJİ BASKETBOL EĞİTİM ÇALIŞMALARI

Ö.Rekor koleji, kış dönemi çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor. Rekor kolej Müdürü F.Naz Kaya Başaran, okulun 14. yıldır faaliyet gösterdiğini belirterek, Kahramanmaraş adına "Geleceğin basket bolcularının yetiştirildiği 12 Dev Adam Rekor koleji Basketbol, kış dönemi çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyoruz.

F.Naz Kaya Başaran okulun 14 yıldır faaliyet gösterdiğini belirterek, “Geleceğin basketbolcularının yetiştirildiği 12 Dev Adam Basketbol Rekor koleji yoğun bir ilgi gösteren sporcular, gruplar halinde çalışmalarına devam ediyor. Batıpark spor salonu ve Okulumuz içinde yer alan spor salonun'da gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında sporculara, pratik ve uygulamalı eğitimler veriliyor. Yaz ve kış dönemi olmak üzere 2 dönemde yıl boyunca eğitim faaliyetlerini sürdüren Rekor koleji, geleceğin basketbolcularını yetiştirmenin yanı sıra kültürel ve sosyal projelere de imza atıyor" dedi.

F.Naz Kaya Başaran, basketbol eğitimlerinin yanında okula katılan sporcuların sosyal ve kültürel yönden de gelişmelerine katkıda bulunduklarına değinerek, "Rekor koleji olarak basketbol eğitimlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel etkinliklere de önem veriyoruz. Sporcularımızın, kendileri gibi basketbol eğitimi alan sporculara bir araya gelip, kaynaşmaları adına gerek il içerisinde gerek il dışında düzenlenen faaliyetlere de katılıyoruz. Sporcularımızla birlikte doğa ve tarih gezisi yaparak, ufuklarının genişlemesine de yardımcı oluyoruz” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...