Sazlı sözle Maraş gecesine davetlisiniz

Sazlı sözle Maraş gecesine davetlisiniz

Tatilbudur Kahramanmaraş Bölge Temsilcisi ve 46org.com kurucusu Sefa Taşhan ile ekibi Maraş gecesi düzenliyor. İkramların havada uçuştuğu programda 50 kişilik ekip davetlileri hem müzik ziyafetine doyuracak hem de yöresel oyunlarla tam bir görsel şölen yaşatacak.

25 Kasım 2017 - 02:18

26 Kasım Pazar Günü Safron Hotel’de düzenlenecek Maraş gecesine tüm hemşerilerini davet eden organizeyi yapan 46org.com kurucusu Sefa Taşhan giriş ücretini de ilk olması nedeniyle düşük tuttuklarını ve tüm ikramlarla birlikte eğlenceyi doyasıyla yaşamak isteyen hemşerilerinden kişi başı girişin 25 TL olduğunu belirtti.

Taşhan; “Madalyalı şehrimize yakışan yöresel zenginliklerimizi sergileyeceğimiz hem göze hem kulağa hem damağa hitap eden Maraş Gecesi Kahraman şehrin gecelerinde Maraşlıların sosyal hayatlarında topluca eğlendikleri özel günlerini kutladıkları, yöresel müziklerin çalınıp söylendiği, yöresel halk oyunlarının oynandığı, Dondurmanın, Maraş Tarhanasının, Sahlep, Mayam ve Melengiç kahvesinin ikram edildiği eğlence gecesi olarak 50 kişilik genç bir ekiple, Ozanlarımız ve belli danışmanlar eşliğinde bu konsepti oluşturduk. Ekibimizdeki gençler genellikle Üniversite öğrencisi ve çalışanlardan oluşuyor. Ahlakı bilgi ve kültürüyle adeta bir tanıtım elçisi gibi hareket eden gençlerimiz Daha önceleri halk oyunlarında şehrimizi temsil etmiş ve şehrimizin kültürel tanıtımı söz konusu olduğunu duyduğunda gurur verici bir hevesle bir araya geldiler. Biz ekip olarak en az Şanlıurfa’nın gecesi kadar renkli ve ihtişamlı, en az Mardin Gecesi kadar lezzetli ve ikramı bol Maraş Gecemizi öncelikle hemşerilerimizin beğenisine sunuyor ve Aileleri ile çok keyifli vakit geçireceklerini, hoşnut kalacaklarını temenni ediyoruz. Daha sonraları Maraş Gecemizi geleneksel hale getirip her hafta düzenlemeyi planlıyoruz. Ayrıca önümüzdeki yıl Türkiye’nin ve Dünyanın her yerinden şehrimize gelecek olan misafirlerimize ve turistlere Maraş Gecesini yaşatmak bu vesileyle onlara kültürümüzü tanıtmak istiyoruz. Bu gece fikrini ilk gündeme getirdiğimizde bizi sınırsız destekleyen Edeler Diyarı Şeref Dere’ye, Saffron Otel Genel Müdürü Levent beye ve Germanicia Otel Genel Müdürü Gökhan beye sizin nezdinizde çok teşekkür ediyoruz. Tüm Kahramanmaraşlıları ilkini düzenleyeceğimiz gecemize bekliyoruz.” Dedi.

Organizeyi yapan Sefe Taşhan başkanlığındaki 50 kişilik ekip, 26 Kasım Pazar günü yapılacak eğlence için Safron otelde son provaları yaparak geceyi bekledikleri de öğrenildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...