Türkiye Kamu-Sen’den Rektör Can’a Destek ziyareti

Türkiye Kamu-Sen’den Rektör Can’a Destek ziyareti

Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu’na (Türkiye Kamu-Sen) bağlı sendikaların Kahramanmaraş Şube Başkanları, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can’a destek ve ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundular.

12 Mayıs 2018 - 04:35

KSÜ Rektörlük Makamında gerçekleştirilen ziyarette Türkiye Kamu-Sen Kahramanmaraş İl Temsilcisi ve Türk Büro-Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Sait Sürücü, Türk Eğitim-Sen Kahramanmaraş 1 Nolu Şube Başkanı Ziya Yenipınar, Türk Sağlık-Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Mehmet Özer, Türk Kültür Sanat-Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Safinaz Akbaş, Türk Diyanet Vakıf-Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Akın Utangan, Türk Tarım Orman-Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı hasan Yurdagül, Türk Emekli-Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Ali Karatutlu ve sendika üyeleri yer aldı.

Türkiye Kamu-Sen Kahramanmaraş İl Temsilcisi Sait Sürücü, Türkiye Kamu-Sen’e bağlı sendikalar olarak Rektör Prof. Dr. Niyazi Can’a tebrik ve desteklerini ifade etti.

Tebrik ve destek temennileri dolayısıyla Türkiye Kamu-Sen Kahramanmaraş İl Temsilcisi Sait Sürücü ve sendika şube başkanlarına teşekkür eden ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Can, katılımlı bir yönetim anlayışıyla, huzurlu kurum iklimine sahip, şehrin bütün unsurlarıyla barışık, eğitim, bilim ve teknoloji alanlarında işbirliklerine açık, gelişen ve üreten üniversiteyi hep birlikte inşa edeceklerini söyledi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...