Dulkadiroğlu referandum için sokaklarda
Reklam

Dulkadiroğlu referandum için sokaklarda

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, AK Parti teşkilatı üyeleriyle sokak sokak dolaşarak; 16 Nisan’da yapılacak olan Anayasa değişikliği referandumu için vatandaşlardan destek istemeye devam ediyor.

10 Mart 2017 - 13:03 - Güncelleme: 10 Mart 2017 - 13:23

Yaklaşık 1 haftadır Dulkadiroğlu İlçe sınırlarındaki mahalleri gezerek; 18 maddelik değişikliği anlatan Okay, referandumda en yüksek en yüksek Evet’in Kahramanmaraş’tan çıkacağını söyledi.


Ziyaretlerde edindiği izlenimler sonucu vatandaşların anayasa değişikliğine memnuniyetle Evet diyeceğini açıklayan Başkan Okay, “1 haftadır ilçemizin tüm çarşılarını mahallelerini alışveriş merkezlerini geziyoruz.


Akşamları da toplantılar yapıyoruz. Tük ekibimiz, teşkilat üyelerimiz, çalışanlarımız hafta sonları vekillerimiz de dâhil oluyor; vatandaşlara maddeleri net bir şekilde anlatıyoruz. Kahramanmaraşlı vatandaşlarımız genel olarak maddelerin hepsini zaten anlamış.


16 Nisan’da yapılacak olan bu Anayasa değişikliği referandumunda Maraş’ın, Evet oylarının en yüksek çıktığı şehirlerden biri olmasını bekliyoruz. Ziyaretlerimizde de çok olumlu geri dönüşler alıyoruz” dedi. Çalışmalarını referanduma kadar sürdüreceklerini belirten Okay, şöyle konuştu:


“Buna rağmen referandum gününe kadar çeşitli çalışmalar yaparak alabileceğimiz maksimum oyu almak istiyoruz. Maddeleri de tek tek vatandaşlara anlatıyoruz. Maddelerin tümünün vatandaşların lehine olacağını ve bu maddelerin onların hayatını daha kolaylaştıracağını söylüyoruz.


Onları geçmişin acı tecrübelerinden kurtaracak şeyler olduğunu anlatıyoruz. Vatandaşlarımız da bu değişiklikten gayet memnun. Yoğun bir şekilde referandum gününe kadar çalışmaya devam edeceğiz.”


Şuan da piyasada durgunluk söz konusu olduğunu kaydeden Okay, bu durgunluğun referandum sonrası alınacak kararlarla aşılacağı inancında olduğunu belirterek; esnafın beklentisinin de bu yönde olduğunu bildirdi.


Ziyaretlerde Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’a eşlik eden AK Parti Dulkadiroğlu Gençlik Kolları üyeleri de AK Parti Genel Merkezi’nin çıkardığı Evet gazetesini esnaflara dağıtarak çalışmalara destek oldu. (HABER-FOTO: KENAN ONARAN)


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o geliyor: Fırat Görgel
Kafanızdaki bütün siyasetçileri unutun! Beyefendi kişiliğiyle o...
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam ediyor”
“Sanayi sitemiz takviyelerle ayağa kalktı kalkmaya da devam...