Emektar berberden hırsıza çağrı

Emektar berberden hırsıza çağrı

Gazipaşa Mahallesinde imkânsızlıklar içerisinde barakadan dönme dükkanında ekmek parasını kazanmaya çalışan 82 yaşındaki Berber Cemil Gözler’in iş yerine hırsız girdi. İşlerindeki malzemeleri çalan hırsıza seslenen Gözler; “onlar benim 40 yıllık aletlerim. Para etmez bana geri getirin” dedi.

17 Kasım 2016 - 07:26

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu İlçesi Gazipaşa Mahallesi Şehit İlbey Caddesi üzerinde berberlik yaparak geçimini sağlayan 82 yaşındaki Cemil Gözler’in barakadan dönme işyerine hırsız girdi. Geçtiğimiz haftalarda geceleyin Gözler’in işyerine giren hırsız elektrikli traş makinesi, kol saati, telefon ve bazı aletlerini alarak kaçarlar.

Bağ-kur emeklisi olduğunu belirten Cemil Gözler kendisi gibi yaşlı insanları tıraş ederek yaşamını sürdürmeye çalıştığını belirtti. Gören; “ben emekliyim fakat maaşım üzerine oğlumun borçlarını ödemek için kredi çektim. Evimin geçimini de bu dükkandan sağlamaya çalışıyordum. Ayakta durmakta zorlanmama rağmen çalışmaya mecburum. Kendim gibi yaşla müşterilerime hizmet ediyorum. Dükkanımın ve kendimin hali meydanda, kim gelir benim gibi gariban bir insanın malzemelerini çalar anlamış değilim. Bu insanlarda vicdan yok, dükkanımdan aldıkları malzemeler hiç kimsenin işine yaramaz ve para da etmez. Buradan hırsızlara sesleniyorum; malzemelerimi geri getirin ve çalışmaya devam edeyim.” Dedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Kahramanmaraş'ta Mayıs Ayında Kar Yağdı: İklim Değişikliği Belirtileri Artıyor
Kahramanmaraş'ta Mayıs Ayında Kar Yağdı: İklim Değişikliği...
Başkan Akpınar, Çalışmaları Yerinde İnceledi
Başkan Akpınar, Çalışmaları Yerinde İnceledi