‘Her şey çok daha güzel olacak’

‘Her şey çok daha güzel olacak’

Kahramanmaraşspor’un başarılı futbolcusu Hayrettin Cengiz, takım olarak galibiyete odaklanmışız. Aldığımız puan kayıpları elbette bizleri çok üzüyor ama, lig sonunda Allah’ın izniyle gülen taraf biz olacağız” dedi.

17 Kasım 2016 - 07:27

2’inci Lig Beyaz Grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor’un genç futbolcusu Hayrettin Cengiz özel açıklamalarda bulundu. Cengiz, Kahramanmaraşspor’un başarısı için elinden geleni yaptığını dile getirerek, “Gher hafta Galibiyet hedefine kilitlenmiş bir takımız. Bu yolda rakiplerimizde puan kaybı yaşayacak, bizlerde. İnanıyorum ki lig sonunda hedefine ulaşacağız” dedi.

Taraftarların beklentilerine en güzel şekilde cevap vermek istediklerinin altını çizen Cengiz, “'Biz her zaman Kahramanmaraş halkına örnek mücadele vermeye çalışıyoruz. Onlara iyi futbol izletmeye çalışıyoruz. Bunu da her hafta daha üst düzeyde vermeye çalışıyoruz. İnşallah bundan sonra daha iyi olacak. Daha iyi futbol sergilemeye çalışacağız. Sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz” diye konuştu. Takıma elinden gelen katkıyı vermeye çalıştığını belirten Cengiz, “Elimden geleni yapmak istiyorum, yapıyorum da. İnşallah bundan sonrada yapmaya devam edeceğim. Her şey Kahramanmaraşspor için inşallah daha iyi olur” şeklinde konuştu. (İLKER YİYEN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x