‘Skor sevdalısı olmayalım, arma sevdalısı olalım’

‘Skor sevdalısı olmayalım, arma sevdalısı olalım’

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Kahramanmaraşspor’da Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, Kahramanmaraş halkına seslenerek skor sevdalısı olmayalım, bu takımı seviyorsak gerçekten sevelim, Arma sevdalısı olalım” dedi.

17 Kasım 2016 - 07:25

Geçen hafta Trabzon deplasmanında Ofspor karşısında alınan galibiyetin ardından Kendi saha ve seyircisi önünde 3 Haftadır kalesinde gol görmeyen ve 5 haftadır mağlubiyet yüzü görmeyen Kocaeli Birlikspor’u 2-0 mağlup eden Kahramanmaraşspro’da moraller yerine geldi. Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Kahramanmaraşspor’un yükselişi devam ediyor. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Ofspor’u 2-0 deviren kırmızı-beyazlılar bu hafta da Kocaeli Birlikspor’un 3 haftalık devam eden serisini bitirdi. Oynadığı etkili oyunla tribünleri mesteden temsilcimiz farkı kaçıran taraf oldu. Hücum hattında Yakup Ramazan Zorlu, Devrim Taşkaya, Uğur Erdoğan gibi isimlerle tehlikeli olan Kahramanmaraşspor, son dakikaya da gol kovalamaya devam etti. Maç sonrası yaşanan coşku tribünlerden soyunma odasına taştı. Morallerin üst çıtalara yükseldiği Kahramanmaraşspor Kulübünde Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, Kahramanmaraş halkına seslenerek, takım güzel bir ivme yakaladı. Takım ruhu ile birlik beraberlik ve kazanma ruhu ile savaşmaya başladı. Buna rağmen halkın tam desteğini göremiyoruz. Bu takım halkın takımı, skor sevdalısı olmayalım, bu takımı seviyorsak gerçekten sevelim, Arma sevdalısı olalım” dedi. Basın mensuplarına, Kahramanmaraş Halkına ve iş adamlarına serzenişte bulunan Kahramanmaraş spor Kulübü Başkanı Fatih Ceyhan açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; 

“BİZ BURADA HİÇBİR ZAMAN MAÇI KAZANMA GARANTİSİNİN VERMİYORUZ”

Son haftalarda çıkış yaşayan Temsilcimiz Kahramanmaraşspor’da Kulüp Başkanı Fatih Mehmet Ceyhan, basın mensuplarına takımın iyi yolda ilerlediğini ifade ederek, “Takım kendi içerisindeki birlik beraberliği, rengi, uyumu, ahengi, kazanma arzusunu kazanmaya başladı. Biz burada hiçbir zaman maçı kazanma garantisinin vermiyoruz. Ama ben çocuklara hep şunu söylüyorum, sahaya çıktığımızda elimizden gelen en iyi mücadeleyi, en iyi isteği, arzuyu göstermemiz gerektiğini bu taraftara bu halka söylüyorum. Bu şehir bunu fazlası ile hak ediyor. Bunu yaptığımız zaman zaten sonuçta gördüğümüz gibi rakip kim olursa olsun, Bugün Kocaeli maçı için çoğu insan farklı yorumlar yapabiliyordu, maç öncesi ama çıktık herkesi yanılttık ve aslanlar gibi gereğini yaptık, bundan sonrada yapacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

“ARMA SEVDALISI OLALIM”

Kahramanmaraş halkına seslenen Başkan Ceyhan, “Ben her zaman söylüyorum ve deklare ediyorum, skor sevdalısı olmayalım, bu takımı seviyorsak gerçekten sevelim, arma sevdalısı olalım. Bura da bu takıma sahip çıkan birkaç arkadaşımız büyüğümüzün yanında tek taraftarımız ve Cenab-I Allah’ımız var. Basın Mensupları olarak’ta sizlerde yanımızdasınız ve sizden ricam kritik yaparken, eleştirirken tabiri caizse Belden aşağı vurmadan yapalım. Çünkü elimizde takımımız bu, yapacağımız bu, bizim imkanımız bu. Buna rağmen gördüğünüz sonuçlar ortada. Buna rağmen bazı insanlar sağ olsun çocuklar içeride fedakarlık yapıyorlar. Bizler dışarda elimizden geleni yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

“BARDAĞIN DOLU TARAFINDAN BAKMAK ZOR MU?”

Basın mensuplarına ise eleştirileri ve kritikleri yaparken abartmayın diyen Ceyhan, “Takımımız iyi yolda ama Buna rağmen bir memnuniyetsizlik, bir hata bulduğunda onu abartma, bir eksiklik bulduğunda hemen onun üzerine gitme gibi abartmalarımız var. Yapılan 10 tane şey üzerine konuşalım, bardağın niye görmekten veya görmemek için ısrar ediyoruz. Zaten yardım yapması gereken insanlar bu takıma yardım yapmıyor. Bizler neden bunun altına yangına körükle gidiyoruz, bunu anlamıyorum. Bu takıma sahip çıkacağız” dedi.  

“BU TAKIM ŞAHSIN DEĞİL, ŞEHRİN TAKIMI”

Takımın hale şirket olgusunda olduklarını düşünenlerin olduğunu ifade eden Ceyhan, “Bu takım Fatih Mehmet Ceyhan’ın takımı değil, bu takım bu şehrin takımı, Tribünler en büyük maraş, Kırmızı- Beyaz diye bağırıyor. Bunlar benim şirketimin renkleri değil bunlar. Bende bir Kahramanmaraşsporlu olarak Kahramanmaraş’ın insanı olarak bende bu şehrin takımının bir parçasıyım sadece o kadar. Bu takım şehrin takımı, bu halkın takımı ve böylede olmaya devam edecek. Biz onurlu mücadelemize devam edeceğiz. Biz fazlası ile bu takıma elimizden geldiğince çocuklar sahada biz dışarıda sahip çıkmaya çalışıyoruz. 12 Adam zaten desteğini tribünlerde veriyor. Medyada kalemini destek vermeyenlerden yana kullanıp bize sahip çıkma yolunda kullanırsa bu takım daha iyi yerlere ulaşacaktır” dedi. (İLKER YİYEN)         

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu Genişletiliyor
SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Diyetisyen Kadrosu...
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı
Kombi hırsızı yetkili servisin dikkatinden kaçamadı