Maganda kurşunu Bu kez Kalaşnikof’tan

Maganda kurşunu Bu kez Kalaşnikof'tan

Düğünlerde maganda kurşunları can yakmaya devam ediyor. Pazar günü Onikişubat’a bağlı Bulutoğlu Mahallesinde havaya rast gele açılan ateş 17 yaşındaki bir gence isabet etti. Şuan ölümle pençeleşen gence isabet eden kurşunun Kalaşnikof’dan çıktığı öne sürüldü. Jandarma inceleme başlattı.

09 Mayıs 2017 - 14:04 - Güncelleme: 09 Mayıs 2017 - 14:34

Düğünlerde kendini bilmezlerin rastgele ettiği ateş can yakmaya devam ediyor. Maganda kurşunlarının son kurbanı 17 yaşındaki Rüstem Ahraz yoğun bakımda hayatta kalma mücadelesi verirken, Ahraz’ı bu duruma sokan kurşunun bir kalaşnikoftan çıktığı öne sürüldü. Kalaşnikofun ise gönüllü köy koruyucusuna ait olduğu iddia edildi.


Pazar günü Kahramanmaraş’ın Onikişubat İlçesine Bağlı Bulutoğlu mahallesinde Faruk Altunbay’ın düğünü vardı. Her şey seyrinde giderken silahlar arka arkaya patlamaya başladı. Görgü tanıklarının ifadesine göre o anda otomatik bir tüfekten çıktığı iddia edilen kurşun Rüstem Ahraz’ın boynundan girip diğer tarafıntan çıktı. Çevrede bulunan vatandaşlar tarafından önce 112’ye sonra jandarmaya bilgi verdi.


Olay yerine gelen ambulansla KSÜ Tıp Fakültesi hastanesine getirildi. Acil serviste gerekli müdehalenin ardından ameliyata alınan Ahraz iki kez operasyon geçirdi. Oğlundan gelecek sevindirici haberi bekleyen Baba Şeref Ahraz; “Pazar günü öğle saatlerinde dışarda yağmur olduğu için içerde oturuyordum. Dışarda ise binlerce mermi sıkılıyordu. Bir anda oğlun düştü dediler ve dışarıya çıktığımda oğlum yerde yatıyordu. Hemen hastaneye kaldırdık ve şuan hayati tehlikesi sürüyor. Jandarma maganda kurşununu kimin sıktığıyla ilgili inceleme başlattı. Orada bulunan vatandaşlar tarafından kalaşnikoftan çıktığını duydum. Düğünlerde silah sıkılmasına karşıydım, benim canım yandı başkalarının yanmasın.” Dedi.


Olayı geniş çaplı soruşturan Onikişubat İlçe Jandarma komutanlığı ise kurşunun hangi silahtan çıktığıyla ilgili kriminal inceleme başlattı. Olay üzerinde titizlikle duran Jandarmanın kriminal laboratuvarından gelecek haber sonrası şahıslar üzerinde harekete geçeği öğrenildi. (ZEKİ DEMİR)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke Çalışması 
Dulkadiroğlu’ndan Ekmekçi Mahallesinde İstinat Duvarı ve Parke...
Görgel: “Tarihi Yapılarımızı Hızlıca Ayağa Kaldıracağız”
Görgel: “Tarihi Yapılarımızı Hızlıca Ayağa...