Terör tarlası!

Terör tarlası!

PKK işgalindeki bölgede DHKP-C’den TİKKO’ya, MLKP’den Acilciler’e, hatta Ku Klux Klan’dan Pediga’ya onlarca örgüt eğitim görüyor.

26 Kasım 2017 - 02:38

ABD, terör örgütü PKK’ya silah ve lojistik desteğine bahane olarak kullandığı DEAŞ’ın bitmesine rağmen bölgeye yığınak yapmaya devam ediyor. Suriye’nin toprak bütünlüğünü koruma adına Türkiye, Rusya ve İran’ın sergilediği bütün çabalara karşın PKK eliyle işgal ettiği yerlere üsler kurmayı sürdüren Pentagon, coğrafyayı parçalama planından vazgeçecek gibi görünmüyor. Suriye’nin kuzeyinde, içinde 7 bin ABD askerini barındıran 13 ayrı üs, terör örgütlerine her türlü desteği sağlıyor. Rimeylan ve Tabka bölgesindeki ana üslerin yanısıra Haseke-Halep hattında yoğunlaşan kamplardan, PKK işgalindeki 38 bin kilometrekarelik alanda faaliyet gösteren 15’ten fazla terör grubuna silah ve lojistik destek sağlanıyor.

HER TÜRLÜ ÖRGÜT VAR

Suriye’de inşa edilmeye çalışılan barışı sabote etmeye çalışan ABD, Suriye’de çatışmaları yeniden başlatmak için Suudi Arabistan üzerinden muhalifleri de kışkırtmaya çalışıyor. Bölgeyi izleyen uzmanlar ise ABD’nin bu girişiminin ‘tersine tepki doğuracağı’ ve sürecin ABD’ye karşı ‘doğrudan bir savaşa dönüşebileceği’ uyarısı yapıyor. Terör vadisini yöneten Pentagon ve CIA, başta PKK/PYD olmak üzere DHKP-C, TİKKO, MLKP, TKP/ML, Devrimci Karargah, Acilciler örgütü ve TİKB olmak üzere birçok illegal yapının hamiliğini üstleniyor. Teröristler ABD’nin kurduğu kamplarda silah-bomba eğitimi ve psikolojik yönlendirmelerle tam bir ‘caniye’ dönüştürülüyor.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Görgel: “Bayramımız Mübarek Olsun”
Başkan Görgel: “Bayramımız Mübarek Olsun”
Kahramanmaraş’ta ATV kazasında 13 yaşındaki çocuk öldü
Kahramanmaraş’ta ATV kazasında 13 yaşındaki çocuk öldü