Yük olmaya değil yük almaya geldik!
Reklam

Yük olmaya değil yük almaya geldik!

Ünal, partisinin Onikişubat 2. Olağan İlçe Kongresinde konuştu. Ana muhalefetin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarını çarpıtarak sulandırdığını kaydeden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, şöyle konuştu: “Ana muhalefet partisi yine ortalığı karıştırmaya çalışıyor.

31 Ağustos 2017 - 20:50 - Güncelleme: 31 Ağustos 2017 - 21:02

Diyorlar ki, bu görevden aldıklarınızın bu metal yorgunlukla bir ilişi var mı? Biz 15 yıldan beri yenileniyoruz. Bu geçtiğimiz 2 yılda 200 tane ilçe başkanımızı değiştirdik, 20 tane il başkanımızı değiştirdik. Biz bu bayrak değişimini 15 yıldan beri gerçekleştiriyoruz. Bizde makamlık yoktur, neferlik vardır. Bu kardeşiniz bu partide grup başkan vekilliği yaptı, bakanlık yaptı. Şimdi ise genel başkan yardımcılığı yapıyor. Yarın bana derler git şurada çalış, gider çalışırım. Niye? Çünkü biz bir şey olmaya gelmedik, yük olmaya gelmedik, yük almaya geldik, nefer olmaya geldik.”


GÖRGEL, YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

AK Parti, Kahramanmaraş’taki kongre sürecine Andırın’ın ardından Onikişubat ile devam etti. AK Parti Onikişubat 2. Olağan İlçe Kongresi, 26 Ağustos Cumartesi günü Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde yapıldı. Tek listeyle gidilen kongrede 2015’in Aralık ayında AK Parti Genel Merkezinin görevlendirmesiyle Onikişubat İlçe Başkanlığına getirilen Fırat Görgel, güven tazeledi. Görev yaptığı süre boyunca uyumlu bir ekiple çok güzel çalışmalar yaptığını belirten “AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel, şu açıklamalarda bulundu: “Onikişubat ilçesini kapsayan çok önemli bir yönetim kurulu ile yola çıktık. O günden bu güne büyük bir emek sarf etti arkadaşlarımız ve gerek gençlik kollarımız ile kadın kollarımız ile çok büyük hizmetler yaptık. Bugün hep beraber yaşadığımız gibi kongrelerimiz bir bayram havasında yenilenmenin, yeni bir heyecanın vesilesi demektir. Bizim için kongrelerimiz yeni bir aşkla yeni bir heyecanla Bismillah diyerek yola çıkmak demektir. O yüzden bugüne kadar emek vermiş arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.”


AK Parti Onikişubat 2. Olağan İlçe Kongresinde konuşan AK Parti Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, ana muhalefet partisine yüklendi. Muhalefetin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “metal yorgunluk” açıklamasını çarpıttığını belirten Ünal, AK Parti’nin 15 yıldır kendini yenileyen bir parti olduğunu ifade ederek “Biz nefer olmaya geldik. Partimize yük olmaya değil, yük almaya geldik” değerlendirmelerinde bulundu.

İlçe kongresinin 26 ağustos 1071 Malazgirt Zaferi’nin 946’ncı yıldönümüne denk gelmesi nedeniyle özel bir anlamı olduğunu aktaran Gnel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, “Biz unutmadıkça kim olduğumuz hatırlanacak. Kim olduğumuzu hatırlamak için tarih şuurumuza tarih bilincimize başvurmamız gerekir. O yüzden Kurtuluş Savaşı kıymetlidir, o yüzden Kut’ül Amare kıymetlidir, o yüzden Seddülbahir kıymetlidir. O yüzden Kanuni dediğimizde, Çaldıran, Merzifon dediğimizde bizim tüylerimiz diken diken olur. Biz 2002;’de kurulmuş siyasi bir parti olabiliriz ama bizler tarihin içinden akıp gelen bir nehiriz. Ve bu raihin içerisinden akıp gelen bu nehir, o anlattığım işaret fişeği ile kim olduğumuzu anlatır” dedi.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Bizlere adalet timsalini yaşatan Ömer’ler lazım” ifadesini örnek veren Ünal, şöyle konuştu: “Tarihin içerisinden akıp gelen bir zikirden bahsediyoruz, bir inançtan bahsediyoruz. O yüzden AK Parti partilerden bir parti değildir, AK Parti bir millet hareketidir. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız bizlere sık sık diyor ki, sakın ha metal yorgunluğuna kapılmayın, AK Parti’nin değerlerinden, ilkelerinden uzaklaşmayın. Çünkü istikamet üzere kalmak uyarılmayı gerektirir. Şimdi CHP’liler zannediyor ki, sanki bizim teşkilatlarımız metal yorgunluğa yakalanmış da Cumhurbaşkanı’nda da metal yorgunluk var diyor. Cumhurbaşkanımız istikamet üzere kalma konusunda bizleri uyarıyor: Sakın ha sakın bu yorgunluğa dikkat edin diyor. Yoksa bu teşkilatlar 15 Temmuz işgal girişimini savuşturmuş, püskürtmüş teşkilatlardır, 16 Nisan halk oylamasında Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne evet dedirtmek için gece gündüz çalışmış teşkilatlardır. Nöbet değişimine gelince, ana muhalefet partisi yine ortalığı karıştırmaya çalışıyor. Diyorlar ki, bu görevden aldıklarınızın bu metal yorgunlukla bir ilişi var mı? Biz 15 yıldan beri yenileniyoruz. Bu geçtiğimiz 2 yılda 200 tane ilçe başkanımızı değiştirdik, 20 tane il başkanımızı değiştirdik. Biz bu bayrak değişimini 15 yıldan beri gerçekleştiriyoruz. Bizde makamlık yoktur, neferlik vardır. Bu kardeşiniz bu partide grup başkan vekilliği yaptı, bakanlık yaptı. Şimdi ise genel başkan yardımcılığı yapıyor. Yarın bana derler git şurada çalış, gider çalışırım. Niye? Çünkü biz bir şey olmaya gelmedik, yük olmaya gelmedik, yük almaya geldik, nefer olmaya geldik.”


ÜNAL: AYRIMCILIK DA ADAMCILIK DA YAPMAYACAĞIZ!

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yerli ve milli olmanın ne anlama geldiğini 15 yıl içerisinde kendilerine hem gösterdiğini hem de öğrettiğini kaydeden Başkan Yardımcısı Ünal, şu açıklamalarda bulundu: “Biz, bugün onun yol arkadaşları olarak yürümekten ve bu teşkilatlar, gençler bu yola Recep Tayyip Erdoğan ile yürümekten büyük onur duyuyor. Ama şunu unutmayacağız gençler: Eskilerin güzel sözleri vardır. Eskimeyen sözleri vardır. Biz büyüğümüzü küçüğümüzü bileceğiz. Ayrımcılık yapmayacağız. Adamcılık yapmayacağız. Cumhurbaşkanımız ne diyor? Kimse kendine adam bulmaya, grup oluşturmaya, ekip oluşturmaya kalkışmasın! AK Parti’ye adam bulsun! AK Parti’ye ekip oluştursun! AK Parti’nin grubunu güçlendirsin. Çünkü hepimiz bu büyük aileye ait olmakla onur duyarız. Bugün benim partim Fırat Görgel’i İlçe Başkanı seçtiğinde; Fırat Görgel artık benim ilçe başkanımdır. Bitti! Bunu kimse tartışamaz. Eğer benim genel merkezim bana il başkanı seçtiyse benimle istişare ederek; işte koordinatörümüz burada! Gerekli istişareleri yürüterek bir il başkanı seçtiysek hep beraber o artık bizim il başkanımdır. Milletvekilimiz, milletvekilimizdir. Büyükşehir Belediye Başkanımız, Büyükşehir Belediye Başkanımızdır. AK Parti ailesinde biz, kişileri konuşmayız; statüleri konuşuruz. Çünkü biz, hiçbir şeyi kişiselleştirmekten yana değiliz.”


“GÜÇLE DEĞİL İNSANLA İLİŞKİ KURACAĞIZ”

Makamların sadece kendilerine emanet olduğunu dile getiren Ünal, makamların aynı zamanda ateşten bir gömlek olduğunun bilinciyle hareket ettiklerini vurgulayarak şunları söyledi: “Biz, bu mevki makamların sadece şahsımıza emanet olduğunu ve ateşten bir gömlek olduğunu biliriz. Eğer o mevki ve makamlar bize güç veriyorsa; vay bizim halimize! Ne diyor Cumhurbaşkanımız? Oturduğu koltuktan güç alan değil; oturduğu koltuğun, alın teri ve emeğiyle, kişiliğiyle, kalitesiyle, fikriyle o koltuğa değer katan arkadaşlara ihtiyacımız var. O yüzden birbirimiz arasında ayrımcılık yapmayacağız. Saygıda kusur etmeyeceğiz. Bakın burada Ali Sezal abimiz var. Cafer abimiz var. Bu bayrağı bir dönem onurla taşıdılar. Büyüklerimize saygıda kusur etmeyeceğiz. Bakanlıktan düştü, demeyeceğiz. Onuruyla bakanlık bayrağını teslim etti, diyeceğiz. İşte Başbakan Yardımcımız, onurlu bir şekilde kendisine tevdi edilen görevi bir nefer gibi yerine getirdi. Ve görevi teslim etti. İnsanla ilişki kuracağız; güçle değil. Eğer insanla ilişki kurmaz; insanın sahibi olduğu güçle ilişki kurarsak karakterimiz olmaz. Kişiliğimiz olmaz. Mümin, kalbiyle ilişki kurandır. Mümin, kalpten kalbe yol bulandır yol, yol!”


KAYNAK: YENİ BİR PARTİYİZ AMA YENİ BİR HAREKET DEĞİLİZ!

Kongrelerin partiler için çok önemli toplantılar olduğunu ifade eden Başbakan Eski Yardımcısı AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Veysi Kaynak, partiler değişse de aynı davaya hizmet eden insanların bir arada toplandıklarını kaydederek; şunları söyledi: “Kongreler önemli tarihler ve kongreler önemli parti toplantılarıdır. Bu kongreye gelirken, benim içimde şu duygular oluştu: Allah’a hamt olsun ve şükürler olsun çok doğru bir davada istikamet üzereyiz. Bundan 40 yıl önce kendine inanmış ve davasına inanmış üç beş kişinin belki o zamanlar maceraperest görünüyordu ama o üç beş kişinin yaktığı meşale Kahramanmaraş’ın Onikişubat’ında yüzde 80 oy tabanına ulaşmıştır. Ancak bu başarıya ulaşmamızdaki en büyük sebep dünümüzü unutmadan yarınlarımıza sahip çıkmamızdan dolayıdır. Bu kongrenin divan oluşmazdan önce açılış konuşmasını yapan kardeşimizin dayısı Milli Selamet’in Gençlik Kolları Başkanı’ydı. O dönemde çalıştığı fabrikadan ücretsiz izin alarak davasına hizmet eden bir ağabeyimizdir. İşte AK Parti’nin başarısının sebebi bunlardır. Yeni bir partiyiz aslında ama yeni bir hareket değiliz.” Kaynak, açıklamasına şöyle devam etti: “Geçtiğimiz hafta Genel Başkan Yardımcımız, Medya Tanıtım Başkanımızın gerçekten partimizin ağırlığına uygun düzenlemiş olduğu her türlü şımarıklıklardan uzak ama bize yarın için yüklerimizi ve sorumluluklarımızı hatırlatan partimizin 16. Kuruluş yıldönümünü idrak ettik. Genel Başkan Yardımcımıza o programdan dolayı da teşekkür ediyorum. Nereden geldiğimizi ve nereye gittiğimizi gösteren önemli mesajlar doludur. Bizler dünkü başarılarımız ile övünemeyiz.


Dünkü başarılarımız ile sadece şükredebiliriz. İşte 16 yılını dolduran partimizin önemli sloganlarından biri milletin partisi millet ile 16 yaşında. O gün yeniden haydi Bismillah diyordu AK Parti’nin Genel Merkezi. Bugün bu salonda inandığı davada 50 yılını vermiş abilerimiz var ve gelecekte bu davaya 50 yılını verecek genç kardeşlerimiz var. Kadını ile erkeği ile işte bizim başarılı olabileceğimiz başarının ölçüsü ve anahtarı budur. İl Başkanımız önemli bir ikazda bulundu. Asla aramıza fitne ve fesat sokamayız. Değerli dostlar, bu yol, yola çıkıldığı ilk günden beridir uzun ince bir yol ama kutlu bir yürüyüş kongremizin sloganı da bu. Bu yolun sıkıntılı günleri de olacak ve neşeli günleri de olacak. İşte biz bu topraklarda 946 yıldan beridir buradayız. Ama 946 yıldan beri büyük mücadelelerle varız. Geçtiğimiz yıl bizler demokrasi nöbetleri yapıyorduk. Milletin istiklaline, milletin geleceğine ve gençlerimizin geleceğine kast etmiş bir avuç kendini bilmezin beynini Pensilvanya’da bulunan sapkına vermiş hainlerin milletin üzerine bombalar yağdırdığı 15 Temmuz’un devamında demokrasi mitingleri düzenledik. Milletimizin bayrağına sahip çıkıyoruz. Bir yıl önce biz Fırat Kalkanı Bölgesi’nde ülkemize her gün bomba atan, roket atan terör unsurlarına karşı önemli bir harekâtı aynı anda yapmayı başarmıştık. İşte geldiğimiz nokta itibari ile Suriye’nin kuzeyinde, bizim sınırımızda, doğuda Cerablus, batıda Azez, güneyde El Bab olmak üzere 200 kilometre kareden fazla olan bir alan terör unsurlarında temizlenmiştir. Dışımızda gerçekleştirilen bu oyunu asla görmeden gelemeyiz.”


ÖZDEMİR, TEŞKİLAT ADABINA DİKKAT ÇEKTİ!

Onikişubat 2. Olağan İlçe Kongresinde konuşan AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Özdemir, toplantılara katılım, toplantıların takibi ve teşkilat adabı içerisinde hareket edilmesi noktasında teşkilat üyelerini uyardı. Özdemir, “Bu teşkilat şimdiye kadar birçok başarıyı elde etmiş, hep hanelerine başarıları yazmış bir teşkilat. Ve aramızda bir abi kardeş hukuku var. Onun için teşkilat başkanı olarak bazılarınızın abisi, bazılarınızın kardeşi olarak bu güzelliğin üstüne biraz daha güzellik katmak; bundan sonraki dönemimizin biraz daha iyi olması için bazı konuları da sizinle paylaşmak istiyorum. Bizim teşkilatımız, evet çok başarılı bir teşkilat. Özgüveni yüksek bir teşkilat; ama zaman zaman bu özgüven, teşkilatlar içerisinde aşırı kendine güven duygusu oluşturdu. Teşkilatın bir adabı vardır. Bir toplantıya geldiğinizde; o toplantıyı sonuna kadar takip edersiniz. O toplantıyı takip etmek, o toplantının verilerini toplamak; o gün yapacağınız işin ciddiyetini oluşturur. Bunu sessizce yaparsınız, orayı terk etmeden yaparsınız. Şu mantık olmamalı toplantıda; ilk yaptığı gibi gelir toplantının sonunda görüntü verir. Eğer bunu yaparsanız; Cumhurbaşkanımızın tanımladığı kişiler listesine girersiniz. Biz de sizinle yollarımızı ayırırız. Sizin göreviniz teşkilat şuurunu en üst seviyelere taşımaktır. Buraya gelip bu sorumluluğu yerine getirmektir. Bu bazen sıkıcı bir iş olabilir; bunun ben de farkındayım. Ama bu iş sıkıcı bile olsa bu toplantılarda, bu memleketin geleceği konuşuluyor. Bu toplantının mahremiyetini, ahlakını ve adabını hiçbirimiz bozmayacağız. Bugüne kadar bozdunuz diye söylemiyorum. Çok iyi bir teşkilat olarak geldik; ama bundan sonra dikkat edin diye söylüyorum” dedi.


ÖZDEMİR: ARAMIZA KİMSE GİRMESİN!

Teşkilatlanma sürecinde hem genel merkezin hem de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bazı söylemleri olduğunu belirten Özdemir, bundan sonra bu söylemleri eylemlere dönüştürerek devam edeceklerini bildirdi. Özdemir, şöyle konuştu: “Yani nedir bu? Bugüne kadar görev almış, bugünden sonra görev almayacak hiçbir arkadaşımızla ilgili en ufak bir isnadımız yok. Bir şüphemiz, bir şikâyetimiz de yok. Aksine bir memnuniyetimiz var. Çünkü bizim için canla başla mücadele ettiler. Ben arkadaşlarıma hep şunu söylerim: sizin aranızda zaman zaman olur. İlçe teşkilatları ile il teşkilatı arasında çekişme olur. O çekişmeyi duyduğum an arkadaşlarıma şunu söylüyorum: orada görev yapan ve çekiştirdiğiniz arkadaşınızın sırf bu teşkilatlarda görev yağıyor olması onun başımızın üzerinde taşınması için yeterli bir sebeptir. O yüzden onun hakkında konuşmayın! Bunu genellikle gittiğim her toplantıda söyledim. Benim maharetim bu! Benim başka bir özelliğim yok. Bu teşkilatlarda birbirini seven, birbiri ve ülkesi için çaba sarf eden kardeşlerimin birbiri hakkında konuşmasından hoşlanmıyorum. Aramıza kimsenin girmemesini istiyorum. Bunu size onun için söylüyorum. Bunların hiçbirini gözdağı, tehdit olarak algılamayın! Bunu ben kardeşlerime söylüyorum. Abilerim de bana söylüyorlar. Buna dikkat edeceğiz. Ama ne yapacağız? Bu teşkilatları 2023’e, 2053’e ve 2071’e taşımamız gerekmiyor mu? Gerekiyor. O yüzden yenileme yapacağız. Genç kardeşlerimizi getireceğiz. Onların genç fikirlerinden yararlanacağız. O genç kardeşlerimiz buraya geldiğinde sakın ha şunu söylemeyin: Çor çocuk nereden gelmiş? O, çor çocuk bizimle 15 Temmuz’da nöbet tuttu ve çor çocuğun ne olduğunu gösterdiler.”


“KİBİR BİZDEN ÇOK UZAK OLMALI!”

Ak dava için çalışan teşkilat üyesinin kibirden uzak durması gerektiğini belirten AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir, açıklamasını şu ifadelerle sürdürdü: “Bizim asli işimiz; partimizin bize çizdiği vizyonu yaşadığımız şehre taşımak! İnancımızı taşımak yani. İnancımızı taşımak derken şunun için söylüyorum: Bunu dilde söylerseniz bir anlamı yok. Bunu gönülden söylerseniz bir anlamı var. Gönülden söylüyorum demek; bunu gönülden yapıyorum demektir. Bundan sonra bu özveriyle çalışmalısınız. Genç kardeşlerimizi alacağız. Genç hanımefendi kardeşlerimizi de alacağız. Ve teşkilatlarımıza bir hareket gelecek. Ama şunu yapmayacağız: Emeği olan, çalışmaya devam eden abilik yapan arkadaşlarımızı da o genç kardeşlerimizin yanında yine teşkilatlarda görev vererek devam edeceğiz. Ve bir nesil oluşturacağız. Genç nesil, orta nesil ve ileri nesil… Yani 2023’ü planlayacak arkadaşlarımız 2053’ü planlayacak arkadaşlarımız, 2071’e hazırlık yapacak arkadaşlarımız olacak bizim teşkilatlarımızda! Ama hepsinin bir ana hedefi olacak. Dava şuuruyla çalışan, partinin imkânlarından beslenmeye çalışmayan kendi enerjisini partiye ve davaya harcamış arkadaşlar olacak. Bunları teşkilat başkanınızın küçük uyarıları olarak kabul edin. Biz de yanlış yaparsak siz de aynı uyarıları bize yapın! Bundan sonraki toplantılarınızda bu söylediklerime dikkat etmenizi istiyorum. Kibir bizden çok uzak olmalı! Bizim kibirle işimiz olamaz. Biz çalışırken AK Parti İl Başkanının bize bir katkısı olmamalı. Biz, il Başkanlığına bir katkı sunmalıyız. Siz ilçe başkanlığına bir katkı sunmalısınız. Siz buraya çok çalışmaya gelirsiniz. Biz size sadece bunu vaat edebiliriz. Çok çalışacaksınız, çok yorulacaksınız. Eşinizle, çocuğunuzla ilişkileriniz bozulacak. Yaşlanacaksınız; ama bu memleketi omuzlarınızda taşıyacaksınız. Biz sadece size bunu garanti edebiliriz.”


GÖRGEL: AK DAVANIN NEFERİ OLMAK BENİM İÇİN ONURDUR!

Onikişubat 2. Olağan İlçe Kongresinin açılış konuşmasını yapan AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel, kurulduğu günden itibaren AK Parti’nin bir neferi olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Görgel, şöyle konuştu: “Bugün çok önemli bir günün yıldönümünü yaşıyoruz. Bu toprakları bize vatan olarak bırakan ve Malazgirt Zaferi’nin 946’ncı yıldönümünün aynı gününde bu kongreyi yapmanın sevincini yaşıyorum. Gerçekten böyle bir günün kongremiz ile aynı güne denk gelmesi, bizim için onur ve şeref ifade ediyor. Aynı zamanda siz bugün bir kez daha Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın konuşmalarını dinlerken, gerçekten bu şehrin bir evladı olmanın hem de sizler gibi yol arkadaşı kazanmanın ve bu partiye bir nefer olarak emek vermenin ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha anladım ve bunun için sizlere teşekkür ediyorum. Hepinizin malumu olduğu üzere 2015 Aralık ayında genel merkezimizin görevlendirilmesi ile görevimize başlamıştık. Biz tabi çok kıymetli bir mirası, çok kıymetli bir ağabeyimiz olan İl Başkanı’ndan görevi devraldık. Gerçekten çok kıymetli bir mirastı bu ve bu mirası hoyratça harcamamamız lazımdı. Gerçekten göreve geldiğimiz ilk yıldan bu yana gayretle, azimle görevimizi ifa etmeye çalışıyoruz. Bu teşkilatı ilk kurduğum yılda bu teşkilatın büyüklüğünü o zamanlar görmüştüm. Şunu da belirtmeliyim ki Onikişubat ilçesini kapsayan çok önemli bir yönetim kurulu ile yola çıktık. O günden bu güne büyük bir emek sarf etti arkadaşlarımız ve gerek gençlik kollarımız ile kadın kollarımız ile çok büyük hizmetler yaptık. Bugün hep beraber yaşadığımız gibi kongrelerimiz bir bayram havasında yenilenmenin, yeni bir heyecanın vesilesi demektir. Bizim için kongrelerimiz yeni bir aşkla yeni bir heyecanla Bismillah diyerek yola çıkmak demektir. O yüzden bugüne kadar emek vermiş arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Gençlik kollarımız, kadın kollarımız ve teşkilattaki arkadaşlarımız büyük işlere imza attılar. Bizler zaten Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi makam sevdalısı insanlar hiçbir zaman olmadık. Buna bir de Kahramanmaraşlı olmak da eklenince koltuk sevdalısı olmak söz konusu bile olmadı.”


“BİZİM İÇİN MUTLULUK DAVAMIZA HİZMET ETMEKTEN İBARETTİR”

Kendisi ve teşkilatı için mutluluğun makam ve mevkii olmadığını, partiye hizmet etmek olduğunu aktaran Görgel, şu açıklamalarda bulundu: ”Bizim için mutluluk 14 Ağustos 2001 yılında partimizin kurulduğu o gün heyecanı duymaktı. Bizim için mutluluk kuruluğundan kısa bir süre içerisinde milletin teveccühünü kazanan bir partide görev almaktı. Bizim için mutluluk başörtüsü davasında, imam hatip davasında kardeşlerimizin yanında yer almaktı. Bizim için mutluluk koca koca hukukçuların Cumhurbaşkanını seçtirmezken, bizim aldığımız duruş ve tavırdır. Bizim için mutluluk 2008 yılında partimize açılan kapatma davası karşısında mücadele etmekti. Ve bizim için mutluluk 15 Temmuz’da millet ile el ele verip ülkemizin en karanlık gecede mücadele etmekti. Gerçekten bugün bu davanın bir neferi olmaktan ve ağabeylerim ilke, ablalarım ile kardeşlerim ile beraber mücadele vermekten gerçekten mutluluk duymaktayım. O yüzden biliyorum ki hiçbir kardeşimiz makam ve mevkii heveslisi olmadı ve onların tek amacı hizmet etmekti. Biradan genel kurulumuzu gerçekleştireceğiz. Bir kısmımız görevine devam ederken, bir kısmımız ise başka arkadaşlarımıza bırakacağız. Bizlerin amacı bu partide 2019 hedeflerine yürürken, Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın ve değerli büyüklerimizin üstlerine yüklenen ağırlıkları bir nebze alabilmektir. İnşallah teşkilatımız 2019 hedefine iyi şekilde hazırlanacaktır ve bugünden itibaren çalışmalara başlayacağız. Dediğim gibi bizlerin gayreti, aşkı ve heyecanı sadece partimiz içindir. Bir gün ilçe başkanı bir gün mahalle başkanı oluruz ancak önemli olan bu partiye emeklerimizin geçmesidir. Ben bir kez daha benim ile yürüyen genel kurulda bulunan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.”


Kongrede konuşma etabının ardından tek liste üzerinde oy verme işlemi başladı.

İŞTE YENİ YÖNETİM!

AK Parti Onikişubat İlçe Yönetim Kurulu Asil Üyeler şunlar:

Ahmet Alıcı, Ahmet Gülpak, Ali Köfte, Ali Ahmet Özdemir, Cihangir Bağrıaçık, Durdu Köse, Durdu Sefa Kekeç, Dursun Kızıltaş, Emrah Tüfenk, Enver Kılınç, Enver Topçuoğlu, Fatih Sarıkaya, Fatma Kılınç, Gül Çitil Okur, Hakan Kiraz, Harun Kahveci, İmirze Demir, İnci Okumuş, Mehmet Sami Tanrıöver, Ömer Faruk Kenger, Ömer Lütfi Kısakürek, Sefa Ekmekçi, Sümeyye Amaç, Yunus Odabaşı.


AK Parti Onikişubat İlçe Yönetim Kurulu Yedek Üyeler şunlar:

Yahya Yorulmaz, Ramazan Çaylıoğlu, Alp Eren Önal, Ahmet Kılçık, Şemssezal, Doğukan Sümbül, Sümeyye Hayva, Mehmet Karaokur, Ahmet Gemci, Numan Dedeoğlu, Ayşegül Gültekin, Durdu Mehmet Kiraz, Ginaz Tuğral.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x