2 Dakikada 3 bisiklet çaldılar!

2 Dakikada 3 bisiklet çaldılar!

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde meydana gelen bisiklet hırsızlığı güvenlik kameralarına yansıdı. Yaşları küçük olan 3 çocuk, 2 dakikada 3 bisiklet çaldı.

19 Mayıs 2018 - 02:18

Alınan bilgiye göre, Olay Çarşamba günü saat 18:03 sularında Dulkadiroğlu ilçesi Doğukent mahallesinde bir apartmanda meydana geldi. Bir apartmanın içerisinde bulunan bisikletler, 3 tane küçük çocuk tarafından çalınma anı güvenlik kamerasında kaydedildi.

Olaya karışan 3 çocuğun apartmana girmek için önce şifreyi denediği, daha sonra rastgele zile basarak kapıyı açtırmaya çalıştıkları kamera ile görüntüleniyor. Kapının açılmasının ardından yaşları küçük olan 3 çocuk içeriye girerek gözlerine kestirdikleri bisikleti çalarak kayıplara karışıyor. Görüntüleri polis ekiplerine verilirken, bisiklet sahipleri durumdan şikayetçi olarak suçluların yakalanmasını ve bisikletlerin geri getirilmesini istedi.

Olayla ilgili bilgi aktaran mağdur Hanifi Ünsal, ''Akşam eve geldiğimde çocuğum bisikletinin aşağıda olmadığını söyledi. Bodruma inip baktığımızda ise korkunç bir manzara ile karşılaştık. Bizim ve komşumuzun iki tane bisikletini çalmışlar. Daha sonra güvenlik kamerası kayıtlarından bu görüntüleri elde ederek gerekli mercilere görüntüleri ulaştırdık. Hırsızlık yapanların henüz çocuk olduğunu bildiren Ünsal, umarım yakın zamanda yakalanır ve büyüdüklerinde ayni suçu işlemesinin önüne geçilir'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...