Binbaşı Tayfun Atakut, sevenlerini yasa boğdu

Binbaşı Tayfun Atakut, sevenlerini yasa boğdu

Mersin'in Silifke ilçesinde denizde dalış yaptığı sırada rahatsızlanarak hayatını kaybeden Binbaşı Tayfun Atakut Kahramanmaraş'ta sevenlerini yasa boğdu.

22 Haziran 2018 - 13:01

Mersin'in Silifke ilçesinde bir grup ile dalış yapan Binbaşı Tayfun Atakut'un bilinmeyen bir nedenden dolayı rahatsızlandığı ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi. Binbaşı Atakut'un vefatı, görev yaptığı Kahramanmaraş'ta sevenlerini üzdü. Atakut geçtiğimiz günlerde tayininin çıktığını ve Temmuz ayında Diyarbakır'a gideceğini de duyurmuştu.

Bayram tatilini geçirmek için bir grup arkadaşı ile Mersin'e giden Binbaşı Tayfun Atakut tüpsüz dalış yaptığı esnada arkadaşlarına su altında 'çıkıyorum' diye işaret yaptığı ve bir süre sonra dalış yapan arkadaşlarının yüzeye çıktıklarında Binbaşı Atakut'u bulamadığı, yapılan ihbarın ardından gelen arama kurtarma dalgıçlarının 2 saatlik araştırma sonucu Binbaşı Atakut'un su altında cesedine ulaştığı öğrenildi.  

Evli ve üç çocuk babası olan Atakut'un eşi Binbaşı Aylin Atakut ile birlikte Diyarbakır'a tayininin çıktığı, bayram izninin dönüşünde yeni görevine başlayacağı bilinirken, vefat haberi Kahramanmaraş'ta üzüntü ile karşılandı. Atakut'un cenazesi memleketi Ankara'da düzenlenen törenin ardından toprağa verildi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...