Erdoğan menemen’de!

Erdoğan menemen’de!

2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Menemen Belediyespor, dış transferde Kahramanmaraşspor'dan sağ kanat oyuncusu Uğur Erdoğan ile anlaştı.

20 Temmuz 2017 - 14:29

Geçen Sezon Fethiyespor’dan 1 yıllığına Kahramanmaraşspor’a gelen Uğur Erdoğan 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Menemen Belediyespor’a transfer oldu.

2016-2017 sezonu öncesi ilk olarak iç transferi bitiren ve daha sonra dış transfere ağırlık veren temsilcimiz Kahramanmaraşspor dış transferde ilk imzayı PTT 1. Ligde forma giyen Uğur Erdoğan ile atmıştı. Tecrübeli golcü Uğur Erdoğan 1 yıllığına Kahramanmaraşspor'a bağlayan imzayı atmış ve 1 yıllık sezonda KAhramanmaraşspr için önemli gol silahı olmuştu. 1987 doğumlu olan Uğur Erdoğan, Geçen yıl Kahramanmaraşspor’da forma giyen Uğur Erdoğan, Denizlispor, Kocaeli Birlikspor, Sarıyer, Yeni Malatyaspor, Fethiyespor gibi birçok takımda forma giydi. Bu sezon ise 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından İzmir ekibi Menemen Belediyespor ile 2 yıllık anlaştı.

 

İKİ YILLIK ANLAŞMA

Geçen sezon Kahramanmaraşspor'da görev yapan Uğur Erdoğan ise İzmir ekibiyle 2 yıllık sözleşme imzaladı. Sağ kanat ve sağ bekte görev yapan 30 yaşındaki oyuncu kariyerinde Fethiye, Yeni Malatya, Kocaeli Birlik, Körfez FK, Sarıyer, Denizlispor, Ünye, Kartal, Gaziantep Belediye, Beylerbeyi, Ordu, İstanbulspor, Galatasaray ve Zeytinburnu'nda oynadı. Tecrübeli oyuncu 254 maçta 52 gol attı.

 

MENEMEN İÇİN 2 ÖNEMLİ İMZA!

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Menemen Belediyespor, Gümüşhanespor'dan Taşkın Çalış ve Kahramanmaraşspor'dan Uğur Erdoğan'ı transfer etti. Geçen sezon Gümüşhane'de 40 maçta 8 gol atarak iyi bir performans ortaya koyan 23 yaşındaki Taşkın Çalış, kariyerinde Gaziantepspor, Bursaspor ve Akhisar Belediyespor kulüplerinde görev yaptı. Menemen Belediyespor ile 1 yıllık anlaşma sağlayan başarılı oyuncu, kariyerinde 132 maçta 15 kez rakip fileleri havalandırdı. Belediye Başkanı Tahir Şahin'in de katıldığı törende Uğur 2, Taşkın ise 1 yıllık sözleşmeye imza attı. Galatasaray'da profesyonel olan 30 yaşındaki Uğur; İstanbulspor, Orduspor, Gazişehir Gaziantep FK, Siirtspor, Kartalspor, Ünyespor, Denizlispor, Sarıyer, Kocaeli Birlik, Yeni Malatyaspor ve Fethiyespor'da oynadı. Borussia Mönchengladbach altyapısında yetişen gurbetçi Taşkın ise Gaziantepspor, Bursaspor, Akhisar Belediyespor ve Yeni Malatyaspor'da da top koşturdu. Uğur, geçen sezon 2. Lig'de 32 maçta 2 gol kaydederken, Taşkın ise Play-Off finali oynadığı Gümüşhane'de 36 müsabakada 8 kez rakip fileleri sarstı. (HABER: İLKER YİYEN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x