Güvenlik önlemleri üst seviyede

Güvenlik önlemleri üst seviyede

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kahramanmaraş Programı için geniş güvenlik önlemleri alan Kahramanmaraş Emniyeti önceki gün il genelinde huzur uygulaması yaparak 3 bin 858 şahsın kimliğini sorguladı.

17 Şubat 2017 - 13:03

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü önceki gün akşam saat: 21.00 ile 23.00 saatleri arasında Kahramanmaraş’ta huzur operasyonu yaptı. 800 polisin katıldığı huzur operasyonunda 3 bin 858 şahsın kimliği sorgulanarak üst araması yapıldı.

Sorgulamada değişik suçlardan kaydı olan 643 kişi incelenerek haklarında araştırma yapıldı. 542 yabancı uyruklu şahsın da üst araması yapılarak kayıt kontrolüne tabi tutuldu.

Uyuşturucu, hırsızlık, dolandırıcılık, yaralama gibi suçlardan aranan 21 kişi yakalanmış,  221 umuma açık yerde arama tarama yapıldı , seyir halinde olan çoğunluğu yabancı plakalı 882 araç durdurularak aranmış, 33 araca trafik kurallarını ihlalden 10 bin 652 TL para cezası uygulandı. Eksik evrakları olan 6 araç ise trafikten men edilerek otoparka çekildi.

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü ekipleri otellerde kalan yüzlerce kişinin de kimliklerini kontrolden geçirdi. Ayrıca denetimlerden apart ve günü birlik konaklama yerlerinde kalan 404 kişi de incelenerek arama kaydı bulunan 2 kişi alınıp emniyete getirildi.

Emniyet huzur operasyonunda 1 şahısta çalıştı tablet ele geçirdi, 5 kişiye ise kabahatler kanunu çerçevesinde işlem yapıldı.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...