İnci Mercan Kahramanmaraş’a Hayran Kaldı

İnci Mercan Kahramanmaraş'a Hayran Kaldı

İnci Mercan, Çilingir Sofrası Maraş'ta sevenleriyle buluştu. Görüşlerini aldığımız ünlü sanatçı Kahramanmaraş'a daha öncede geldiğini dile getirdi.

14 Şubat 2017 - 20:06

Sanatçı Kahramanmaraş halkının çok sıcak bir yapıya sahip olduğunu söyleyen Mercan: "Bende Malatyalıyım. Bu bölgenin insanı sayılırım.Gösterilen ilgiden son derece memnunuz. Kahramanmaraş insanının sıcakkanlı olduğunu zaten biliyorduk. İnşallah ilerleyen dönemlerde tekrar ziyaretlerimiz olur.Ziyaretimiz sırasında bugünün Kahramanmaraş'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 97.yılı olduğunu öğrendik.Şehrin genelinde şahit olduğumuz görüntüye hayran kaldık.Bu vesile ile tüm Kahramanmaraşlıların 12 Şubat Kurtuluş Günü'nü kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

Eğitim Fakültesi sınıf öğretmenliği mezunu olan ve bir süre öğretmen olarak görev yapıp sonra istifa eden sanatçı, sahne hayatına başladı. Kendine has bir tarzıyla 8 yıl boyunca  Türkiye'nin sayısız yerinde sahne aldı. 5 şarkıdan oluşacak ve aralık ayında çıkan albümünün ardından sahne çalışmalarına devam ediyor..

Türk halkının kısa sürede sevgisini kazanan sanatçıyı Kahramanmaraş'ta sevenleri ile buluşturan mekan sahibi Mehmet Nergiz ise: "Kahramanmaraş'ta daha önce sahne almamış ünlü bir ismi müşterilerimiz ile buluşturduk. Gösterilen ilgiden dolayı herkese teşekkür ediyorum. Bu vesile ile Kahramanmaraş'ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 97.yılı münasebeti ile tüm hemşerilerimin kurtuluş gününü kutluyorum."dedi. (GÖKHAN DÖKÜCÜ)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x