Kahramanmaraş Polisinden FETÖ firarilerine büyük operasyon
Reklam

Kahramanmaraş Polisinden FETÖ firarilerine büyük operasyon

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından FETÖ /PDY Silahlı Terör Örgütü mensuplarına yönelik önemli bir operasyon yapıldı.

10 Aralık 2018 - 02:11

Alınan bilgilere göre, Sabah saatlerinde Kahramanmaraş Genelinden çok sayıda adrese operasyon düzenleyen polis ekipleri, değişik illerden terör örgütü üyesi olmaktan aranan 11 kişiyi bağlantılı adresler ve gaybubet evlerinde yakaladı. Yakalanan şahısların tamamının örgütün şifreli kripto haberleşme ağı olan bylock kullanıcısı olduğu öğrenildi. Polisin uzun bir takip sonrası tespit ettiği adreslerde yakalanan şüphelilerin birçok ilden FETÖ/PDY kapsamında aranan kilit isimler oldukları ve uzun süredir her yerde aradıkları öğrenildi.

Kapsamlı operasyon 04.12.2018 günü sabah saatlerinde başladı. Aylardır aralıksız takip yapıp iz süren Terörle Mücadele Şubesine bağlı polis ekipleri, takibe aldığı kişilerin bağlantılı adreslerine ve saklanmış oldukları gaybubet evlerine operasyon yaptı. Aralarında Pazarcık ve Göksun ilçe sözde imamı M.G.'nin de olduğu kişi başta olmak üzere,  çoğunluğu İstanbul ilinden aranan örgütün  iltisaklı kurum çalışanı, Hatay, Antalya ve İzmir illerinden aranan örgütün iltisaklı kurum çalışanlarının da olduğu ve tamamı bylock kullanıcısı 11 kişi yaralanarak gözaltına alındı.

Arama yapılan adreslerde çok sayıda dijital veriye el konuldu. 3'ü bayan 11 kişi Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Okay, Konteyner Kent Sakinleriyle İftarda Bir Araya Geldi
Başkan Okay, Konteyner Kent Sakinleriyle İftarda Bir Araya Geldi
“Tekir’in potansiyelini ortaya çıkaracağız”
“Tekir’in potansiyelini ortaya çıkaracağız”