Motosiklet hırsızı şebeke çökertildi

Motosiklet hırsızı şebeke çökertildi

Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü, son zamanlarda artan motosiklet hırsızlığı karşısında kapsamlı operasyon başlattı. Polislerin titiz araştırması sonucu çeşitli tarihlerde çalınan 5 motosiklet ele geçirilirken; motosiklet hırsızlığıyla ilgili 6 kişi yakalandı.

30 Temmuz 2017 - 05:07

Edinilen bilgilere göre; Kahramanmaraş Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından son zamanlarda meydana gelen motosiklet hırsızlıkları ile ilgili geniş çaplı araştırma ve soruşturma başlatıldı.

Özellikle yaşları 16-24 arasında değişen şüpheliler üzerinde yoğunlaşan ekipler, şüphelilerin motosikletlerin kilidini kırarak çaldıklarını ve değerinin çok altında fiyata sattıklarını belirledi. Hırsızlık olaylarının meydana geldiği bölgelerde iş yerlerine ait kamera görüntülerini ve mobese görüntülerini inceleyen polis, şüpheli şahısların dolaştığı bölgelerde anlık uygulama yaparak seyir ve park halindeki motosikletlerin şase ve motor numaralarını kontrol etti. Yapılan araştırmalarda değişik tarihlerde il merkezinde meydana gelen 5 motosiklet hırsızlığı olayı aydınlatılırken, hırsızlık olaylarını gerçekleştirdiği tespit edilen 6 kişi yakalandı. Ele geçirilen 5 motosiklet gerçek sahiplerine teslim edilmek üzere Asayiş Şube Bahçesine çekildi. Ayrıca hırsızlığa konu olan motosikletleri satın alan kişilere de suç eşyasını satın aldıkları için adlı işlem yapıldı. Hırsızlık olayları ile ilgili çalışmaların ve operasyonların devam ettiği bildirildi.(HABER: KENAN ONARAN)

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...