Murat Yılmazyıldırım Kahramanmaraş’a geliyor

Murat Yılmazyıldırım Kahramanmaraş'a geliyor

Düş Sokağı Sakinleri grubunun kurucularından ve solistlerinden ünlü sanatçı Murat Yılmazyıldırım, Kahramanmaraş'ta sevenleriyle bir araya geliyor. Rock müziğinin beğenilen gruplarından olan Düş Sokağı Sakinleri'nin solisti Murat Yılmazyıldırım uzun aradan sonra Kahramanmaraş'ta yine bir konser ile hayranlarıyla buluşmuş olacak.

22 Kasım 2016 - 13:24

1993 yılında Murat Çelik ile birlikte Düş Sokağı Sakinleri grubunu kuran Murat Yılmazyıldırım Düş Sokağı Sakinleri olarak 3 albüme imza attı. Türkiye'nin pek çok yerinde 1000'e yakın konser vererek belki de bir çok grup ve sanatçının ulaşamadığı başarıyı elde eden Murat Yılmazyıldırım müzikal yolculuğuna şimdi yalnız başına devam ediyor. Bugüne kadar 1000'in üzerinde söz yazıp, beste yapan ve 9 albüme imza atan Murat Yılmazyıldırım, gerek müzik tarzıyla gerekse hayat felsefesiyle hem hayranlarına hem de müzisyenlere yeni ufuklar açtı, bir çok gence yaşamsal esin kaynağı ve model olmaya da devam ediyor.

Düş Sokağı Sakinleri’nin dağılmasından sonra yoluna ‘Düşlerin Ressamı’ olarak devam eden Murat Yılmazyıldırım Kahramanmaraş Konserini Müze arkasında faaliyet gösteren Olvido Kafe'de 3 Aralık Cumartesi saat 20:30'da verecek. Sevenlerini şimdiden heyecanlandıran Düşlerin Ressamı Murat Yılmazyıldırım konserine  gençlerin ilgisi oldukça yoğun olacağa benziyor

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi
Başkan Cüce'nin Göksun'a İlk Müjdesi "Doğalgaz" Oldu
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü Belirlendi: Şüpheli Kuzeni Gözaltına Alındı
Kahramanmaraş'ta Kayıp 4 Yaşındaki Çocuğun Öldürüldüğü...